Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Η ευχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας στην Ολυμπιακή ομάδα

Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2024 

Tην ευχή του για καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 έδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος στην ελληνική ομάδα.

Tην ευχή του για καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024 έδωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος στην ελληνική ομάδα.

Την αντιπροσωπεία της Team Hellas που επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο στο Γραφείο του, αποτελούσαν εκ μέρους των αθλητών, η πρωταθλήτρια της πάλης Μαρία Πρεβολαράκη, εκ μέρους των προπονητών, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής του τζούντο Νίκος Ηλιάδης καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Αρχηγός Αποστολής στο Παρίσι Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο κ. Ιερώνυμος ευχόμενος καλή επιτυχία είπε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, τον καθέναν χωριστά, διότι για μένα η επίσκεψή σας είναι μεγάλη τιμή. Θα ήθελα να ευχηθώ καλό αγώνισμα, καλή επιτυχία, καλά αποτελέσματα αλλά κυρίως να μην είναι ο στόχος σας μόνο για την πατρίδα αλλά και τον εαυτό σας, γιατί θέλει και εκείνος την επιβράβευσή του ή την παρατήρηση που δεν πήγε καλά για να διορθωθεί. Ευχαριστώ λοιπόν για την επίσκεψη και σας εύχομαι καλή δύναμη, καλή επιτυχία και να ξέρετε ότι όπου πηγαίνετε η επιβράβευση σας, όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα αλλά και τον αγώνα που κάνετε για να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε δεν είναι μόνο δικό σας αγώνισμα αλλά και δικό μας. Και σας σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε και ευχόμαστε γεροί να πηγαίνετε να δίνετε τον αγώνα σας, και να σας καμαρώνουμε και να σας χαιρόμαστε! Καλή επιτυχία.»

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο που για τρίτη φορά πριν από Ολυμπιακούς Αγώνες, δίνει την ευχή του στην ελληνική ομάδα. «Τις δύο προηγούμενες φορές οι ευχές σας και η αγάπη σας έφεραν πολύ πετυχημένα αποτελέσματα στην Ελληνική Ομάδα. Έτσι ζητήσαμε και θέλαμε πολύ να είμαστε εδώ πέρα κοντά σας για να νιώσουμε πάλι τη ζεστασιά και τις ευχές σας για να πετύχει πάλι αυτή η αποστολή» είπε ο κ. Καπράλος και στη συνέχεια σύστησε τους εκπροσώπους της Team Hellas στον Αρχιεπίσκοπο.

Ο κ.κ. Καπράλος και Συναδινός έδωσαν αναμνηστικά δώρα στον Αρχιεπίσκοπο ο οποίος ανταπέδωσε την πράξη τους με αναμνηστικά της επίσκεψης για όλα τα μέλη της Αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου