Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Αυγενάκη – Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

 Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Νίκος Χασαπόπουλος

Μετά τις εξηγήσεις στο Σταύρο Καλαφάτη, ο Λευτέρης Αυγενάκης παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ, η οποία θα αποφασίσει εάν θα διαγραφεί ή όχι από την ΚΟ - Κατεπείγουσα επιστολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από ΟΣΕΥΠΕ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία με την υπόθεση Αυγενάκης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τον κ. Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του.

Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή θα επικυρώσει την ανωτέρω εισήγηση.

Εξηγήσεις στο Καλαφάτη – Από τη συγγνώμη στις κατηγορίες

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης εξηγήσεις στον Σταύρο Καλαφάτη, ΓΓ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κλήθηκε να δώσει ο Λευτέρης Αυγενάκης  μετά το επεισόδιο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος όπου χειροδίκησε κατά υπαλλήλου.

Υπενθυμίζεται, ότι το εν λόγω περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων κομμάτων και βουλευτών των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ζητώντας την παραίτησή του.

Στην απολογία του επιχείρησε να ρίξει του τόνους, ζήτησε συγγνώμη, μάλλον δεν έπεισε γι’ αυτό παραπέμφθηκε στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος, η οποία θα αποφασίσει τη διαγραφή του ή όχι από την ΚΟ του κόμματος.

Ειδικότερα ο Λ. Αυγενάκης ανέφερε κατά την απολογία του ότι ο υπάλληλος είχε προκλητική συμπεριφορά απέναντί του, ενώ αρνήθηκε την έκφραση που του καταλογίζουν «ξέρεις ποιος είμαι εγώ». Υποστηρίζει ότι είπε απλά πως είναι βουλευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διαγραφή του θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή.

Κατεπείγουσα επιστολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Κατεπείγουσα επιστολή στην στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου από τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έστειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (ΟΣΕΥΠΕ).

Με την επιστολή της η Ομοσπονδία ζητεί την άμεση διερεύνηση το περιστατικού αλλά και να «συλλεχθεί, ελεγχθεί και να μην αλλοιωθεί – καταστραφεί το οπτικοακουστικό υλικό των πυλών εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα προς Κρήτη».

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου