Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Αμοργός: Έγκλημα βλέπει ο αδερφός του 52χρονου τουρίστα – Έφυγε έξαλλος

  Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ο Oliver Calibet έφυγε από την Αμοργό και δήλωσε ότι οι έρευνες για τον εξαφανισμένο αδερφό του σταματούν - Βλέπει έγκλημα - Διαψεύδει το τέλος των ερευνών η σύντροφος του 52χρονου.

Θυμωμένος και απογοητευμένος από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ δηλώνει ο αδερφός του 52χρονου Αμερικανού τουρίστα Albert Calibet, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί στην Αμοργό από τις 11 Ιουνίου, ημέρα που βγήκε για πεζοπορία.

Μιλώντας στο ABC ανακοίνωσε ότι σταματά τις έρευνες και εξέφρασε τον φόβο ότι ο αδερφός του έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Από την πλευρά της η σύντροφός του εξαφανισμένου Αμερικανού Debbie Leshane διαψεύδει την πληροφορία και επισημαίνει ότι οι έρευνες συνεχίζονται, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την ολοκλήρωση της αναζήτησής μας για τον αγαπημένο μας Albert. Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες και την αποφασιστικότητά μας, ο Albert παραμένει αγνοούμενος. Φοβάμαι ότι έχει διαπραχθεί εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν είχαμε κανένα σημάδι ζωής πουθενά στο νησί» είπε ο Oliver Calibet.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η Debbie Leshane όσο και ο αδερφός του εξαφανισμένου τουρίστα ήρθαν στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ και ξεκίνησαν τις έρευνες αναζήτησης, στις οποίες συμμετείχαν και εθελοντές του τμήματος του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας, συναντήσαμε πολλά εμπόδια από τις ελληνικές αρχές, τα οποία δυσκόλεψαν την αναζήτησή μας και ενίσχυσαν την αγωνία μας. Υπήρξε ελάχιστη βοήθεια από την πρεσβεία των ΗΠΑ. Ως αποτέλεσμα, φύγαμε από το νησί φοβούμενοι για την υγεία και την ασφάλειά μας, η ατελείωτη πεζοπορία στο νησί είχε τεράστιο αντίκτυπο στο σώμα μας» είπε στο αμερικανικό δίκτυο ο Oliver Calibet. Όπως πρόσθεσε οι ελληνικές αρχές δεν του επέτρεψαν να έχει καμία πρόσβαση στα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του αδερφού του.

«Δεν είναι αλήθεια, συνεχίζουμε»

Από την πλευρά της η σύντροφος του εξαφανισμένου διαψεύδει όσα λέει ο αδερφός του και τονίζει ότι οι έρευνες για τον αγαπημένο της συνεχίζονται.

Στην ομάδα του Facebook, Amorgos, όπου ενημερώνει καθημερινά για τις εξελίξεις η Debbie Leshane αναφέρει: «Διαβάζω ότι οι έρευνες για τον Albert Calibet σταμάτησαν. Δεν είναι αλήθεια. Ναι, η πλειοψηφία των ανθρώπων που συμμετείχαν στις έρευνες έφυγαν από το νησί, αλλά εγώ είμαι ακόμα εδώ και ψάχνω» γράφει.

«Η φίλη μου Diane, που είναι πολύ εξοικειωμένη με τα μονοπάτια πεζοπορίας από τη λίμνη Tahoe ήρθε και συμμετέχει στις έρευνες όπως και πολλοί ντόπιοι. Σηκωνόμαστε νωρίς, πεζοπορούμε και συναντιόμαστε με τους ντόπιους που μας καθοδηγούν. Στηρίξτε μας και προσευχηθείτε για ένα θαύμα» είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου