Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Δεύτερη στην Ευρώπη η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4.73μ.

 Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Μετά από σκληρό αγώνα και αφού είχε περάσει τα 4,68 με την πρώτη προσπάθεια πήρε τη δεύτερη θέση και το αργυρό στο άλμα επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η 34χρονη παρά τις ενοχλήσεις στο πόδι έκανε εξαιρετικό αγώνα, έδειξε τη δυναμική της και επέστρεψε στο βάθρο των νικητριών μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2022 και το Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Η αθλήτρια μπήκε στον αγώνα της στα 4,43 μ. όπου έκανε πολύ καλό άλμα και στη συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη και τα 4,58 μ., τα 4,68 μ. και τα 4,73 μ. για να «κλειδώσει» θέση στο βάθρο, να πετύχει το όριο για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού και να δείξει το μεγαλείο της.

Η αθλήτρια στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα καθόταν με πλάτη στο στρώμα, προκειμένου να μένει συγκεντρωμένη και να μη βλέπει τι κάνουν οι αντίπαλές της, ενώ πανηγύρισε όλες τις προσπάθειες της με τα μέλη της ομάδας, τους Έλληνες φιλάθλους και της οικογένειας τους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Με το χρυσό έφυγε από τον αγώνα η Ελβετίδα Αντζέλικα Μόζερ με άλμα στα 4.78μ. πετυχαίνοντας εθνικό ρεκόρ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει από σήμερα στην κατοχή της πέντε μετάλλια σε ευρωπαϊκό ανοιχτού, δύο χρυσά και τρία ασημένια, ενώ μετείχε για δέκατη σε τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε ανοιχτό και κλειστό στίβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου