Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η ομάδα του Ολυμπιακού νέων στον τελικό της Ευρώπης

  Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Ναντ 3-1 πεν.: Τελικός στο Youth League με νέα θρυλική πρόκριση

Συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία της η Κ19 του Ολυμπιακού απέκλεισε τη Ναντ και θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Youth League μετά την πρόκριση στον τελικό.

Μέγας είσαι Ολυμπιακέ! Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-1 τη Ναντ στη συγκλονιστική διαδικασία των πέναλτι (0-0 ο κανονικός αγώνας) και προκρίθηκαν στον τελικό του Youth League που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στη Νιόν.

Λίγες ώρες μετά την τεράστια πρόκριση της ανδρικής ομάδας στα ημιτελικά του Conference League, η Κ19 των «ερυθρολεύκων» πάτησε στα ίδια χνάρια και ολοκληρώνοντας τη φανταστική πορεία της στη διοργάνωση θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός, υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν καλύτερος της γαλλικής ομάδας και είχε ευκαιρίες, αλλά μετά τη λευκή ισοπαλία στην κανονική διάρκεια, η πρόκριση κρίθηκε για άλλη μια φορά στην ψυχοφθόρο διαδικασία των εκτελέσεων από την άσπρη βούλα.

Τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού αποδείχθηκαν πολύ πιο ψύχραιμοι από τους αντιπάλους τους και με τα τρία εύστοχα πέναλτι πανηγύρισαν δικαιωματικά την τεράστια πρόκριση.

Η διαδικασία των πέναλτι:

  •  Άστοχο (Λε Του)
  • Άστοχο (Μουζακίτης)
  • Άστοχο (Ακαπαντί)
  • Εύστοχο (Μπάκουλας)
  • Εύστοχο (Τουρέ)
  • Εύστοχο (Χαρ. Κωστούλας)
  • Άστοχο (Λε Ρου)
  • Εύστοχο (Λιατσικούρας)

Ολυμπιακός: Σίνα, Κων. Κωστούλας, Πρεκατές (92′ Τανούλης), Κουτσίδης, Κουτσογούλας (78′ Λιατσικούρας), Αλαφάκης, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης (61′ Δάμα), Χαρ. Κωστούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου