Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

8-16 Απριλίου 2024: Έκθεση Δαδών, από το 1936 έως σήμερα, στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας

Κυριακή, 7 Απριλίου, 2024

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, προσκαλεί τους πολίτες να παρευρεθούν στα Εγκαίνια της Έκθεσης, την Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ., στο Ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας.

Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν όσοι επισκεφτούν το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας τις ημέρες 8-16 Απριλίου, καθώς ο Δήμος θα φιλοξενήσει την «Έκθεση Ολυμπιακών Δαδών και Αναθημάτων από τη Σύγχρονη Ολυμπιακή Ιστορία», με τις δάδες όλων των Ολυμπιακών Αγώνων από το έτος 1936-εναρκτήριο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, έως και σήμερα, καθώς και άλλων Ολυμπιακών αντικειμένων από την προσωπική συλλογή του κ. Στράτου Κλήμου.

Η έκθεση, που γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ισογείου του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο των 2800 χρόνων από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες και για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, θα περιλαμβάνει:

▪ 26 Δάδες Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων

▪ 7 Δάδες Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

▪ 7 Δάδες Παραολυμπιακών Αγώνων

▪ 1 φόρεμα ιέρειας από την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

▪ 1 Βωμός διανυκτέρευσης της Ολυμπιακής Φλόγας κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Αθήνα 2004.

▪ 1 Αγγείο Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας 2004.

▪ 9 Λυχνίες ασφαλείας μεταφοράς της Ολυμπιακής Φλόγας από διάφορες Λαμπαδηδρομίες μεταξύ των οποίων αυτή που χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Αθήνα 2004.

▪ Μετάλλια Ολυμπιονικών από Θερινούς και Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος, προσκαλεί τους πολίτες να παρευρεθούν στα Εγκαίνια της Έκθεσης, την Δευτέρα 8 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ., στο Ισόγειο του Δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας.

  • Διάρκεια Έκθεσης 8 – 16 Απριλίου 2024
  • Ώρες Λειτουργίας 09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου