Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

O Joe μίλησε... Η Παλαιστινιακή Αρχή πρέπει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της Λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Οχθης μετά τον πόλεμο

 Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, 2023

Ο Aμερικανός πρόεδρος δηλώνει μεταξύ άλλων, αναφορικά με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ότι δεν πρέπει να υπάρξει αναγκαστικός εκτοπισμός πολιτών από την Λωρίδα της Γάζας.

Η Παλαιστινιακή Αρχή θα πρέπει, εν τέλει, να αναλάβει την διακυβέρνηση της Λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Οχθης μετά τον πόλεμο ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς, γράφει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σε άρθρο γνώμης, με τίτλο «Οι ΗΠΑ δεν θα υποχωρήσουν στις προκλήσεις του Πούτιν και της Χαμάς», που δημοσιεύεται στην Washington Post. 

Μπάιντεν: Η κατοχή της Γάζας θα ήταν «μεγάλο λάθος»

Ο Aμερικανός πρόεδρος δηλώνει μεταξύ άλλων, αναφορικά με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, ότι δεν πρέπει να υπάρξει αναγκαστικός εκτοπισμός πολιτών από την Λωρίδα της Γάζας, ενώ η Δυτική Οχθη και η Λωρίδα της Γάζας θα πρέπει να ενωθούν υπό μία κοινή κυβερνητική δομή και τελικά υπό μία ανασυγκροτημένη Παλαιστινιακή Αρχή.

Ο Τζο Μπάιντεν προειδοποιεί επίσης, ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εκδώσουν απαγορεύσεις εισόδου κατά των «εξτρεμιστών» που επιτίθενται κατά πολιτών στην Δυτική Οχθη.

«Εχω δηλώσει με έμφαση στην ισραηλινή ηγεσία ότι η εξτρεμιστική βία κατά των Παλαιστινίων στην Δυτική Οχθη πρέπει να σταματήσει και εκείνοι που διαπράττουν τις βιαιότητες πρέπει να λογοδοτήσουν», γράφει ο αμερικανός πρόεδρος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου