Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ο Γεώργιος Παναγουλόπουλος με την σύζυγό του Άννα στον Πύργο, Ηλείας

  Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2023

Ο Ταμίας του Σωματείου μας «Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης» επέστρεψε πρόσφατα από την Ελλάδα όπου πήγε ταξίδι με την σύζυγό του Άννα στον τόπο καταγωγής του, τον Πύργο Ηλείας, και στον τόπο καταγωγής της συζύγου του, τη Δυτική Μακεδονία.

Έτσι συνδύασε την πεδιάδα και τη θάλασσα με τα όμορφα χωριά της Μακεδονίας μας με τα γάργαρα νερά, τα χιλιοτραγουδισμένα βουνά και την πανέμορφη φύση.

Το ζεύγος Παναγουλόπουλου με την βουλευτή Ηλείας κ. Αυγερινοπούλου

Κατά την παραμονή τους στον Πύργο βρέθηκαν και στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Πύργο και την Ηλεία όπου συνάντησε και την φίλη από παλιά, βουλευτή Ηλείας, κ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος είναι από τους ομογενείς που έχει διαθέσει πολύ χρόνο στα ομογενειακά και έχει εργαστεί σαν μέλος ή αξιωματούχος σε πολλές οργανώσεις της Ελληνικής Ομογένειας.

Πρώτα-πρώτα.  Από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου.  Σήμερα Ταμίας του Συλλόγου, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά.  Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Ελλάδα.

Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος και σε πολλές άλλες θέσεις στην Ελληνική Κοινότητα του Brockton, MA.  Υπεύθυνος για το ετήσιο φεστιβάλ που φέρνει μεγάλη οικονομική ενίσχυση στην ενορία/κοινότητα.  Επίσης, μεταξύ των άλλων οργανισμών είναι μέλος στον Μακεδονικό Σύλλογο και στην ΑΧΕΠΑ.

Είναι αρκετά δύσκολο σήμερα να βρούμε Εργάτες του Ελληνισμού σαν τον κ. Γεώργιο Παναγουλόπουλο ο οποίος έχει μεταλαμπαδεύσει την Ελληνική ταυτότητα, την Πίστη, τη Γλώσσα και πάνω από όλα την υπευθυνότητα και την καλοσύνη στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Τα τελευταία χρόνια ο κ. Παναγουλόπουλος είναι ο συντονιστής του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Δημαρχείο του Brockton όπου συνεργάζεται με τους αξιωματούχους του Δήμου (Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους) αλλά και τους πολιτειακούς αντιπροσώπους της περιοχή του (βουλευτές και γερουσιαστές).

Ο κ. Παναγουλόπουλος ήταν μηχανικός σε μονάδες ηλεκτρικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου