Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Εθνική μπάσκετ: Η τριανδρία δίπλα στον Σπανούλη

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, 2023

Ένας πρώτος προπονητής με θητεία στην ΑΕΚ, ένα μέλος στο νυν τιμ του Ολυμπιακού κι ένα πρώην στέλεχος του επιτελείου στον Παναθηναϊκό θα είναι τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/11) του προπονητές που θα απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ υπό την ηγεσία του Βασίλη Σπανούλη.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την Ομοσπονδία, «ο Ηλίας Καντζούρης, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος θα είναι τα μέλη του τεχνικού επιτελείου».

Πρόκειται για μια έμπειρη τριανδρία που, κατά σύμπτωση, ενώνει την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η ισχύς εν τη ενώσει δηλαδή.

Ο Ηλίας Καντζούρης, νυν κόουτς της γαλλικής Λιμόζ, υπήρξε χεντ κόουτς της Ένωσης, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος είναι επί σειρά ετών συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στους «ερυθρόλευκους» και ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος δούλεψε στο «τριφύλλι» ως συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και του Τσάβι Πασκουάλ. Τον Ισπανό μάλιστα τον ακολούθησε και στη Ζενίτ.

Όλοι τους έχουν παρελθόν, πολύ ή λιγότερο πρόσφατο, στην «επίσημη αγαπημένη».

Παράλληλα, από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε πως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης θα είναι ο Ανδρέας Γκατζούλης – γυμναστής του Ολυμπιακού, ο οποίος επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την εποχή Γιαννάκη. Πρόκειται για άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του νέου ομοσπονδιακού προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου