Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Η ρύθμιση θα αλλάξει λόγω υψηλού δημοσιονομικού κόστους και θα κατατεθεί διορθωμένη στο φορολογικό νομοσχέδιο.

  Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, 2023

Σε απόσυρση της διάταξης του φορολογικού νομοσχεδίου που δίνει κίνητρο στους φορολογούμενους να ζητούν αποδείξεις και να πληρώνουν με ηλεκτρονικό χρήμα τα υλικά και τις εργασίες ανακαίνισης των ακινήτων τους θα προχωρήσει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη διάταξη δαπάνες έως 16.000 ευρώ θα οδηγούσαν σε έκπτωση φόρου έως και 3.200 ευρώ το χρόνο και για 5 συνεχόμενα έτη για τους φορολογούμενους που θα προχωρούσαν από την 1η Ιανουαρίου 2024 σε επισκευή ή ανακαίνιση των ακινήτων τους.

Όπως αναφέρει ο ot.gr, Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές η διάταξη επανεξετάζεται για να τροποποιηθεί και να περιληφθεί στο φορολογικό νομοσχέδιο πριν κατατεθεί στη Βουλή.

Η νέα διάταξη θα έχει χαρακτηριστικά τη υφιστάμενης που προβλέπει έκπτωση 40% των δαπανών με ανώτατο όριο (δαπάνης) τα 16.000 ευρώ και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές σε κάθε περίπτωση θα είναι καλύτερη και ευνοϊκότερη από αυτή που ισχύει σήμερα.

Η ρύθμιση θα αλλάξει λόγω υψηλού δημοσιονομικού κόστους και θα κατατεθεί διορθωμένη στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου