Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Νύχτα επεισοδίων στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου – Στις φλόγες αυτοκίνητα

  Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, 2023

Θυμάστε πριν χρόνια τη Βηρυτό;  Δυστυχώς η Αθήνα…

Για περίπου 45 λεπτά εξελίσσονταν συγκρούσεις, με τους κουκουλοφόρους να εκτοξεύουν κοκτέιλ μολότοφ και να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων

Νύχτα επεισοδίων στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου – Στις φλόγες αυτοκίνητα-1
Στη 1:27, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με καταιγισμό κοκτέιλ μολότοφ στις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται επί της Υμηττού. Σε ένα ευρύ τόξο της Καισαριανής, των Ιλισίων, του Ζωγράφου και του Παγκρατίου ακούστηκε ο ήχος αλλεπάλληλων εκρήξεων. Ανάστατοι οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια, ενώ πολλοί έσπευσαν να μετακινήσουν τα οχήματά τους.  Στην περιοχή έφτασαν διμοιρίες των ΜΑΤ και άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ, που απέκλεισαν την πρόσβαση περιμετρικά.  Για περίπου 45 λεπτά εξελίσσονταν συγκρούσεις, με τους κουκουλοφόρους να εκτοξεύουν κοκτέιλ μολότοφ και να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Παρανάλωμα του πυρός έγινε σχολικό μίνι βαν, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και διπλανό του ΙΧ, το οποίο γλίτωσε μετά την παρέμβαση της πυροσβεστικής που έφτασε αφού είχαν αποχωρήσει οι κουκουλοφόροι.
Μετά τις 2:30, όλη η περιοχή είχε ποτίσει από τη μυρωδιά του καμένου και των δακρυγόνων. Κάτοικοι που μίλησαν στην «Κ» εξέφρασαν την οργή τους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το σημείο γίνεται πεδίο μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου