Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ετοιμάζεται για επιστροφή στις πίστες ο Νότης Σφακιανάκης

 Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2023

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο, η Χρυσή Αυγή, τα ομοφοβικά ξεσπάσματα και ο γρίφος της επιστροφής.

Ητελευταία δημόσια εμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη ήταν πριν από σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έντονα εκνευρισμένος από τη σύλληψή του λίγες ώρες νωρίτερα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης για κατοχή μικροποσότητας κοκαϊνης και ένα όπλο 9 χιλιοστών δίχως την απαραίτητη άδεια.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του και ότι το θέμα με την άδεια οπλοφορίας του ήταν τυπικό. Όταν τότε απομακρυνόταν από τις τηλεοπτικές κάμερες κανείς δεν φανταζόταν αυτά που είχε στο μυαλό του.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Νότης Σφακιανάκης αποστασιοποιήθηκε και έμεινε μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους ενώ κατέβηκε και από τις πίστες.

Τώρα όμως, σύμφωνα με την εκπομπή Live News η αντίστροφη μέτρηση της πολυαναμενόμενης για πολλούς επιστροφής του να φαίνεται πως όχι μόνο έχει ξεκινήσει αλλά πλησιάζει προς το τέλος της μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει το μεγάλο come back μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Στενοί συνεργάτες κρατούν τα στόματά τους κλειστά, με θαυμαστές του να αδημονούν και συναδέλφους του να σχολιάζουν.

Η Χρυσή Αυγή και τα ομοφοβικά ξεσπάσματα

Τα ομοφοβικά του ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, οι απαντήσεις του, σε ερωτήσεις για το προσφυγικό, οι πάγιες θέσεις του, για τη χούντα των Συνταγματαρχών και φυσικά η ανοιχτή στήριξη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή είχαν προκαλέσει σάλο. Ο Νότης Σφακιανάκης, μέχρι και σήμερα δεν έχει αναιρέσει τίποτα από όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Συνεχείς οι προτάσεις για συνεργασία

Όλα τα χρόνια της απουσίας του οι προτάσεις για συνεργασία από ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων δεν σταμάτησαν ποτέ. Ο ίδιος όμως ήταν αρνητικός χωρίς μέχρι σήμερα να εξηγήσει δημόσια τους λόγους.

Ήταν λόγοι υγείας; Έκρινε πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για ένα διάλειμμα ή μια απόφαση που πήρε μετά τη σύλληψή του, τον Νοέμβριο του 2020; Ο ίδιος θεωρείται βέβαιο πως κάποια στιγμή θα δώσει απαντήσεις.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου