Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής ο Μάκης Μπαλαούρας,: θα δώσει μάχη για ανατροπή του σκηνικού εντός ΣΥΡΙΖΑ.

  Σάββατο, 11/11/23

 

Στέλεχος της Κεντρικής Επιτροπής ο Μάκης Μπαλαούρας, τόνισε πως θα δώσει μάχη για ανατροπή του σκηνικού εντός ΣΥΡΙΖΑ. Ειδάλλως κι «επειδή βλέπω ότι δεν με χωρά» θα αποχωρήσει και αυτός.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββατοκύριακο, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Κι αυτό διότι, πέραν των ήδη ανακοινωμένων αποχωρήσεων Σκουρλέτη και Βούτση, πάρα πολλά στελέχη της «ιστορικής φρουράς» βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Κουμουνδούρου και η διάσπαση δύσκολα θ’ αποφευχθεί.

Εξ αυτών κι ο Μάκης Μπαλαούρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ο οποίος στον αέρα του One Channel έκανε λόγο για αποπομπή της παλιάς φρουράς με διατάγματα, απόπειρα ηγεμονίας Κασσελάκη, κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, και εξαέρωση αρχών, δομών και παρελθόντος.

«Η παλιά φρουρά δεν αποσύρεται μόνη της, αποσύρεται παρά τη θέλησή της με διατάγματα. Είναι εμμέσως ένα πραξικόπημα. Είναι βαθιές παραβιάσεις του καταστατικού», ανέφερε αρχικά ο πρώην βουλευτής και κατηγόρησε τον νυν πρόεδρο ότι «ανακοινώνει τέσσερις διαγραφές με tweet από την Αμερική και παράτυπα ένα δημοψήφισμα».

«Ελπίζω να μην φτάσει το νούμερο Μητσοτάκη σε διαγγέλματα», συμπλήρωσε βιτριολικά, συμπληρώνοντας ότι «ήλπιζα να κάνει κινήσεις ενότητας και γενναιότητας» και όχι μεταξύ άλλων να «μεταφέρει μια σύγκρουση στον κόσμο και να διχάζει το κόμμα».

«Δεν έχω να μάθει να είμαι κάτω από ηγεμόνες. Εδώ ο Τσίπρας είχε τα φόντα και δεν έγινε», προσέθεσε ακόμα ο κ. Μπαλαούρας, πιστεύοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θέλει ένα μικρό κόμμα στο οποίο να είναι κυρίαρχος».

Αυτή είναι μια «άδικη πορεία προς την εξαέρωση», επισήμανε ακόμα, διότι «εξαερώνονται ό,τι είχαμε κατακτήσει, τα στελέχη, οι δομές, το καταστατικό».

Κατέληξε δε λέγοντας πως «βλέπω ότι δεν με χωράει αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και πολλούς ακόμα. Δίνω μάχη όμως. Δεν θέλω να φύγω και να κουνήσω μαντήλι. Αν γίνουν χυδαίοι απέναντί μας, ας πάρουμε τότε το καπελάκι μας να φύγουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου