Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Γιουρόπα Λιγκ: Ασχημη βραδιά για τους τρεις εκπροσώπους μας

  Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2023

Μαυρα χάλια... οι Κίτρινοι, Πράσινοι και Κόκκινοι

ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακός ηττήθηκαν από Μαρσέιγ, Ρεν και Γουεστ Χαμ αντίστοιχα, και αρχίζουν να βλέπουν το Κόνφερενς Λιγκ.  Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ με 10 βαθμούς και 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα πάει κούρσα στην επόμενη φάση.

Γιουρόπα Λιγκ: Ασχημη βραδιά για τους τρεις εκπροσώπους μας-1
(REUTERS/Louiza Vradi)
Η ΑΕΚ πλήρωσε τα αμυντικά της κενά χάνοντας από την Μαρσέιγ με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η λάθος έξοδος του Αθανασιάδη στοίχισε το γκολ του Εμπεπά στο 25΄με κεφαλιά. Στο Β΄ 45λεπτο η Ενωση μπήκε αποφασισμένη, πίεσε, έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τους Γκαρσία (51΄), Γκατσίνοβιτς (55΄) και Αμραμπατ (68΄), όμως η Μαρσέιγ που είχε και δοκάρι στο 80΄πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 93΄με τον Σαρ, «κλειδώνοντας» τη νίκη που την έφερε στην κορυφη της βαθμολογίας.  
Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπράιτον επικράτησε εκτός έδρας του Αγιαξ με 2-0.
Οι επόμενες αγωνιστικές: 5η (30/11) ΑΕΚ – Μπράιτον, Μαρσέιγ – Αγιαξ. 6η (14/12): Αγιαξ – ΑΕΚ, Μπράιτον – Μαρσέιγ. 
Η βαθμολογία: Μαρσέιγ 8, Μπράιτον 7, ΑΕΚ 4, Αγιαξ 2
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (81΄Γαλανόπουλος), Πινέδα (63΄Αραούχο), Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς (63΄ Τσούμπερ), Μάνταλος, Γκαρσία (63΄Πόνσε)
ΜΑΡΣΕΪΓ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόπεθ, Κλος (95΄Ναντίρ), Εμπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Κοντογκμπιά, Βερετού (96΄ Ζιγκό), Εντιαγέ (86΄Μουρίλο), Αρίτ (93΄Σογκλό), Βιτίνια, Κορέα (59΄Σαρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου