Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Η απάντηση της Επιτροπής Διαφάνειας για τα γεγονότα στο Σταθάκειο στις 7 Νοεμβρίου

 Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, 2023

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ανακοίνωση σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την προηγούμενη Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο εξέδωσε η Επιτροπή Διαφάνειας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, καλώντας, παράλληλα, τους εκπροσώπους των Συλλόγων – Μελών να επικαιροποιήσουν την εγγραφή τους μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου, το οποίο συνετάχθη χειρόγραφα και εστάλη στα ΜΜΕ, αναφέρεται πως η Επιτροπή Διαφάνειας είχε ορίσει ώρα συνεδρίασης και υποδοχής των Συλλόγων στις 5 το απόγευμα και πως ο απερχόμενος πρόεδρος, Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, ειδοποίησε τα μέλη πως δεν θα είναι σε θέση να ανοίξει τις πύλες πριν από τις 7:30 μόλις ένα 24ωρο νωρίτερα.

«Είχαμε προγραμματίσει μια συνάντηση με τους εκπροσώπους των Συλλόγων – Μελών για την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 στις 5 το απόγευμα, στην έδρα της Ομοσπονδίας. Μια μέρα πριν τη συνάντηση, ο κ. Μεϊμάρογλου ειδοποίησε την Επιτροπή μας ότι θα πρέπει να συναντηθούμε στις 7:30 και όχι στις 5, όπως είχαμε αρχικά προγραμματίσει. Για αυτόν τον λόγο, τα περισσότερα μέλη της Επιτροπής μας πήγαν εκεί στις 5 το απόγευμα, αλλά το Σταθάκειο ήταν κλειστό και μας έδωσαν πρόσβαση στις 7:30. Σε αυτό το διάστημα, αντιπρόσωποι από 11 Συλλόγους ήρθαν και ενημέρωσαν τα στοιχεία τους και έδωσαν επιταγές με τις συνδρομές για το έτος 2023», αναφέρει η Επιτροπή Διαφάνειας.

Παράλληλα, στη σχετική ανακοίνωση αντικρούεται η αναφορά του υπηρεσιακού προέδρου, Κλεάνθη Μεϊμάρογλου, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη πως «βάσει του καταστατικού, οι επιταγές πρέπει να παραδίδονται στον Ταμία της Ομοσπονδίας και όχι στην Επιτροπή Διαφάνειας», με τα μέλη της Επιτροπής να επαναλαμβάνουν πως έχουν αρμοδιότητα να συλλέγουν τις επιταγές στο όνομα της Ομοσπονδίας και να τις παραδώσουν στον επικεφαλής της Γενικής Συνέλευσης, όποτε αυτή οριστεί.

«Ολες οι επιταγές έχουν εκδοθεί στο όνομα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Επί του παρόντος κρατάμε αυτές τις επιταγές μέχρι να οριστεί Γενική Συνέλευση και μας καθοδηγήσει ο πρόεδρός της για να παραδώσουμε τις επιταγές και τις φόρμες», προσθέτει η Επιτροπή Διαφάνειας.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση καλεί τον Κλεάνθη Μεϊμάρογλου «να δώσει πρόσβαση στο γραφείο του Γραμματέα όπου φυλάσσονται κάποια αρχεία» ενώ ξεκαθαρίζει πως τα στοιχεία που ήταν στην κατοχή του Γεωργίου Γεωργόπουλου και των συνεργατών του έχουν ήδη προσκομιστεί.

«Ο κ. Γεωργόπουλος έχει ήδη δώσει στην Επιτροπή Διαφάνειας όποια αρχεία του ζητήσαμε να μας δώσει. Την ίδια ώρα, ο κ. Μεϊμάρογλου πρέπει να μας δώσει πρόσβαση στο γραφείο του Γραμματέα, όπου έχουμε κάποια αρχεία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου