Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

O Κώστας Κουτρουμπής θα προλογίσει τους Χριστοδουλόπουλο – Παπαδάκο

 Παρασκευή, και 13, Οκτωβρίου, 2023

Μεγάλη συγκέντρωση στην Αμαλιάδα με επικεφαλεις τους κ.κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και Ανδρέα Παπαδάκο που συμπορεύονται πλέον για τις εκλογές της Κυριακής για τη Δημαρχία στην Ήλιδα.

Όπως γράψαμε και χθες οι δύο άνδρες ήρθαν σε συμφωνία ως το που θα πρέπει να πάει η νέα Δημοτική Αρχή.  Μάλιστα ο κ. Παπαδάκος παρουσίασε "μανιφέστο" στο κ. Χριστοδουλόπουλο (2ος την προηγούμενη Κυριακή) με αρκετά θέματα που πρέπει να γίνουν στο Δήμο για το καλό των δημοτών.  Και ο κ. Χριστοδουλόπουλος αποδέχτηκε τα 16 θέματα που είχε στο πρόγραμμα του ο κ. Παπαδάκος.  Αρκετά από τα θέματα στο μανιφέστο είναι θέματα που πολλές φορές έχουμε συζητήσει σε συνέδρια μας, τοπικά και παγκόσμια, για το καλό της περιοχής, το καλό της Ελλάδας.

Στη μεγάλη συγκέντρωση απόψε θα προλογίσει ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά κ. Κώστας Κουτρουμπής.

Εδώ έχουμε φωτογραφίες από το Δημαρχείο Αμαλιάδας.  Ευτυχώς που μετακόμiσαν! 




Δεν επιτρέπετε τέτοια κατάσταση στο Δημαρχεία της βασίλισσας του κάμπου, Αμαλιάδα.  Όσο για την Πηνεία, είναι ώρα για το αυτονόητο.  Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίζουμε αλλαγή προς το καλύτερο.  Τελεία και παύλα.  

Ψηφίζουμε Χριστοδουλόπουλο-Παπαδάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου