Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας γνωστοποίησε στους στενούς του συνεργάτες και στην Επιτροπή Αδελφοποίησης Lowell – Καλαμάτα το τέλος εποχής.

  Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, 2023

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο.  (ο κ. Βασιλόπουλος επανεξελέγη Δήμαρχος Καλαμάτας από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, 8η Οκτωβρίου, 2023 με κοντά στο 50% των ψήφων)

Βασίλης Καυκάς:  Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν να πάμε την Ομοσπονδία μπροστά.  Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί για το καλό του Ελληνισμού.

Ο κ. Καυκάς με την κόρη του Katerina, NP στο Bone Marrow (μεταμόσχευση νοτιαίου μυελού) του Stanford Hospital, San Francisco, California στην βράβευση του την 1η Ιουνίου, 2023 στο Fenway Park των Red Sox της  Βοστώνης 

Με επιστολή του στην Επιτροπή Αδελφοποίσης Lowell – Καλαμάτα και σε επικοινωνία με συνεργάτες του στην Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η θητεία του λαμβάνει ΤΕΛΟΣ την 1η Νοεμβρίου, 2023.  ο κ. Καυκάς άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

Από την φετινή ύψωση της Ελληνικής σημαίας στο Δημαρχείο της Βοστώνης:

Από αριστερά οι:  Alex Gιourdas, Boston City Clerk, Κώστας Τραβαγιάκης Α' Αντιπρόδρος Ομοσπονδίας, πίσω από τον κ. Τραβαγιάκη είναι ο αείμνηστος Δρ. Θανάσης Καραγιώργος (απεβίωσε στην Ελλάδα πριν ενάμιση μήνα, Γεώργιος Παπαδόπουλος μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος Ομοσπονδίας, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β' Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας, Μιλτιάδης Αθανασόπουλος πρώην Πρόεδρος Ομοσπονδίας, Δημήτριος Ματθαίος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και μέλος της Επιτροπής Αδελφοποίησης Lowel - Καλαματα, Charles Kokoros, Mayor of Braintree, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Συμεών Τέγος με την σύζυγό του, και την κόρη του ς και ο κ. Δημήτριος Μπίτσικας μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας 

Σε μία από τις εκδηλώσεις - Τον αποκριάτικο χορό των Κατερινιωτών "Τα Πιέρια"
Από αριστερά ο κ. Βασίλειος Καυκάς, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Κατσαρός, όρθιος ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κι πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής και ο επιχειρηματίας Παυλος Φιτόπουλος

Αναμνηστική φωτογραφία από το κέντρο των Χρυσοχωραφιτών, Worcester, MA

Στην εξέδρα από αριστερά ο συντονιστής κ. Πέτρος Ευθυμιάδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόφιλος Γέργος, ο ιερατικός προϊστάμενος π. Χριστόφορος Φουστούκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο κ. Συμεών Τέγοε Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη, ο κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Β' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο κ. Δημήτριος Ματθαιος μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας


“Είμαι ευγνώμων σε όσους βοήθησαν και συνέβαλαν να κάνουμε τις εκδηλώσεις και να συνεχίσουμε την πορεία της Ομοσπονδίας εν μέσω κοροναϊού.  Αυτούς που έβαλαν πλάτη, το χέρι στη τσέπη και σε όσους έδωσαν το παρόν παντός καιρού να γίνουν όλες αυτές οι εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια και υποστήριξαν με κάθε τρόπο.  Είναι πολλοί οι καλοί Έλληνες και Ελληνίδες και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία.  Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τις παρελάσεις, να εορτάσουμε την ιστορία μας και να μνημονεύσουμε και τιμήσουμε τους Ήρωες και Ηρωίδες του Ελληνικού Έθνους.

Ο κ. Βασίλειος Καυκάς

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ κ. Γεώργιος Τσούνης με τον κ. Βασίλειο Καυκά

Νομίζω ότι έκανα το καθήκον μου για τον Ελληνισμό.

Σας ευχαριστώ.

Βέβαια ήταν και μερικοί που θέλησαν να ασχημονούν…  Ας έρθουν να διοικήσουν.

Πρωινό με θέα την Ακρόπολη

Από αριστερά: Βασίλειος Καυκάς, Επιχειρηματίας Κέλυ Μακροπούλου, Mr. Kennedy, Senator Ed Kennedy και η κ. Parquete, Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου της Μασσαχουσέτης

       Βασίλειος Καυκάς και η Nancy Agris (Αγριτέλης) στην εκδήλωση του Α-Ω το 2022

Βασίλειος Καυκάς με το γιό του Νίκο (αστυνομικός)

Οδηγώντας τη βάρκα στο Ιόνιο Πέλαγος (Αυγ. 2023) Βασίλειος και Χαράλαμπος Καυκάς

Με το Μαραθωνοδρόμο της Βοστώνης Θανάση Καρβουνιάρη από τον Πύργο Ηλείας.  Από αριστερά: Γιάννης Κωβαίος, μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας, Δημήτριος Ματθαίος μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας, Θανάσης Καρβουνιάρης και Βασίλειος Καυκάς.

Σας προσκαλώ όλους να έρθετε στην τελευταία εκδήλωση που γίνεται επί προεδρίας μου, την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου, 2023 στις 3:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου θα εορτάσουμε την ΗΜΕΡΑ του ΟΧΙ, της 28ης Οκτωβρίου, 1940.  Ελάτε να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και να τιμήσουμε τους Ήρωες της Ιστορίας και του σημερινούς Ήρωες και Ηρωίδες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Διατελώ

Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος

Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλία - Βοστώνης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου