Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ο Μενέντεζ κατηγορείται ως μη εγγεγραμμένος πράκτορας της αιγυπτιακής κυβέρνησης

 Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, 2023

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς της Νέας Υόρκης αναδιατύπωσαν το κατηγορητήριο κατά του Μπομπ Μενέντεζ από τη Νέα Ιερσέη και της συζύγου του, ώστε να τους κατηγορήσουν για συνωμοσία με σκοπό να ενεργεί ο γερουσιαστής ως πράκτορας της Αιγύπτου και Αιγύπτιων αξιωματούχων.

Το συμπληρωματικό κατηγορητήριο κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν την Πέμπτη. Αναφέρει ότι η συνωμοσία έλαβε χώρα από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2022.

Οι νέες κατηγορίες έρχονται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Δημοκρατικός και η σύζυγός του κατηγορήθηκαν ότι δέχθηκαν δωροδοκίες σε μετρητά, ράβδους χρυσού και ένα πολυτελές αυτοκίνητο από τρεις επιχειρηματίες της Νέας Ιερσέης, οι οποίοι ήθελαν τον γερουσιαστή να βοηθήσει και να επηρεάσει τις εξωτερικές υποθέσεις. Το ζευγάρι έχει δηλώσει αθώο.

Ο Μενέντεζ αντέδρασε στις ομοσπονδιακές κατηγορίες για διαφθορά τον περασμένο μήνα, λέγοντας ότι το σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά που βρήκαν οι αρχές στο σπίτι του ήταν από τις προσωπικές του αποταμιεύσεις, όχι από δωροδοκίες και ήταν διαθέσιμα για έκτακτες ανάγκες.

Απορρίπτοντας τις αυξανόμενες εκκλήσεις να παραιτηθεί, δήλωσε ότι πιστεύει ότι θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες πως πήρε μετρητά και χρυσό σε παράνομο αντάλλαγμα για να βοηθήσει επιχειρηματικούς συνεργάτες του στην Αίγυπτο και τη Νέα Ιερσέη.

Associated Press, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου