Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»: Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Αμαλιάδα

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2023

Τη δική τους δημοσκόπηση έδωσαν οι πολίτες του Δήμου Ήλιδας, με τη μεγάλη του συμμετοχή στην κεντρική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στην Αμαλιάδα, δείχνοντας τη μεγάλη νίκη που έρχεται από την πρώτη Κυριακή των εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, φέρνοντας οριστικά τη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος Ήλιδας. 

Σε μια συγκέντρωση με δύναμη και παλμό, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες δεν σταμάτησα στιγμή να χειροκροτούν, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος έδειξε το στίγμα της πολιτικής του για τα επόμενα πέντε χρόνια, στο τιμόνι του Δήμου Ήλιδας.   

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:

 – «Απόψε το βράδυ άνοιξε η κάλπη. Απόψε το βράδυ, αν είχαμε το ψηφοδέλτιο στα χέρια, αύριο θα μιλούσαμε για τη νέα δημοτική αρχή»

– «Ένα μεγάλο Ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει τη συγκίνηση και τη χαρά που μου προσφέρετε και μέσα από εμένα, το ίδιο αισθάνονται όλα τα μέλη που συμπορεύονται σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα της “Συμμαχίας για το Αύριο”»

– «Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην παρακμή. Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην καθυστέρηση και την οπισθοδρόμηση. Ήρθε επιτέλους η ώρα να πάμε μπροστα.

– «Η κάλπη κλείνει την Κυριακή το βράδυ και αμέσως μετά θα ανταμώσουμε και πάλι εδώ. Για να ταρακουνήσουμε την πόλη από τους πανηγυρισμούς. Για να ξυπνήσει και ο πιο απομακρυσμένος δημότης και να ακούσει ότι έφτασε η ώρα της απαλλαγής και της πραγματικής αλλαγής»

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου