Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Παραδοσιακό ελληνικό γλέντι για Ελληνες φοιτητές στη Βοστώνη

 Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ - ΦΟΙΤΗΤΕΣ 3
Φοιτητές και φοιτήτριες από πανεπιστήμια της Βοστώνης έχουν στήσει χορό στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΒΟΣΤΩΝΗ. Πάνω από διακόσιοι πενήντα νέοι ομογενείς φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορα πανεπιστήμια της Βοστώνης, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής, συγκεντρώθηκαν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου και συμμετείχαν σε ένα παραδοσιακό ελληνικό γλέντι, που εδώ και τρία χρόνια έχει καθιερωθεί να τελείται στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους.

Στον εσωτερικό χώρο ξεχώριζαν τα ελληνικά σημαιάκια και η όμορφη διακόσμηση των τραπεζιών. Στον χώρο της οπίσθιας εισόδου του κτιρίου, εθελοντές της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών σωματείων Νέας Αγγλίας ανέλαβαν να στήσουν τρείς σούβλες για ψήσιμο αρνιών τα οποία αποτέλεσαν ένα από τα πολλά εκλεκτά εδέσματα που παρατέθηκαν δωρεάν από το Μαλιώτειο Κέντρο προς τέρψη των καλεσμένων.

Ομογενείς, αλλά και εξ’ Ελλάδος φοιτητές και φοιτήτριες απολαμβάνουν το δείπνο τους στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Οι νέοι και οι νέες της Ομογένειας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να γνωριστούν μεταξύ τους, να καλλιεργήσουν φιλίες, να διασκεδάσουν και να χορέψουν ελληνικούς χορούς, απολαμβάνοντας τη μουσική και δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου.

Επισημαίνεται πως είναι η μοναδική στο είδος της εκδήλωση καλωσορίσματος και αγκαλιάσματος των φοιτητών ομογενών και εξ’ Ελλάδος ερχομένων, η οποία έχει γίνει πλέον παράδοση στα ομογενειακά δρώμενα της Βοστώνης.

Το Μαλιώτειο έχει αναζωογονηθεί και έχει καταστεί το κέντρο και το σημείο αναφοράς των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ομογένειας της Βοστώνης και όχι μόνο.

Αναμνηστική φωτογραφία ομάδας Ελλήνων φοιτητών και φοιτητριών στο δείπνο και γλέντι στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟΣτελέχη της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας είχαν αναλάβει το ψήσιμο των σουβλιστών αρνιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΙΩΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου