Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Τάιλερ Μάκμπεθ: Η λύση που εξετάζεται για την άδεια διαμονής του στην Ελλάδα

  Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, 2023

Για να δούμε τον κ. Καιρίδη και όποιον άλλον υπουργό, υπεύθυνο και ανεύθυνο…

Για τα παιδιά μας και το εγγόνια μας που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ ισχύουν οι ίδιοι νόμοι;  Θα πάει φαντάρος ο/η/το  Τάϊλερ;

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη είναι Αμερικανός πολίτης και δεν μπορεί να διαμένει στην Ελλάδα επ' αόριστον χωρίς άδεια, με την ελληνική κυβέρνηση όμως να μην επιθυμεί στην παρούσα φάση να φέρει ρύθμιση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Πρόβλημα με την διαμονή του στην Ελλάδα θα έχει ο Τάιλερ Μάκμπεθ που παντρεύτηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στις ΗΠΑ.

Ο κ.Μάκμπεθ είναι Αμερικανός πολίτης και θα πρέπει κάθε τρεις μήνες να καταθέτει τα χαρτιά του για να ανανεώνεται η άδεια διαμονής του στην Ελλάδα. Ωστόσο, πρόκειται για διαδικασία που δεν αρμόζει στον σύζυγο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η λύση θα ήταν η κυβέρνηση να φέρει ρύθμιση για την αναγνώριση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα αλλά κάποια στιγμή μέσα στην τετραετία.

Έτσι, το ζήτημα -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή- θα λύσει ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Καιρίδης. Ο κ.Καιρίδης έχει τη δυνατότητα κατ’ εξαίρεση να χορηγήσει άδεια διαμονής γι λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου