Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Πλαφόν στο ελαιόλαδο έβαλαν τα σούπερ μάρκετ: Τρία με τέσσερα μπουκάλια αυστηρά, ανάλογα με τα λίτρα

 Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, 2023

statheropoiithikan_oi_times_elaioladoy_sti_dytiki_messinia.jpg

Ο «υγρός χρυσός», όπως έχει εξελιχθεί το ελαιόλαδο, αρχίζει να λείπει από τα ράφια και ελληνικό σούπερ μάρκετ έβαλε «κόφτη» στα τεμάχια που μπορεί να αγοράσει ο καταναλωτής!

Οι καταναλωτές έχουν μειώσει την αγορά ελαιολάδου, καθώς οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη. Πέρα από αυτό, όμως, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και οι πρώτες ελλείψεις στα ράφια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα να… θυροκολλήσει ανακοίνωση με την οποία βάζει πλαφόν στην πώληση ελαιόλαδου από τα καταστήματά της.

Συγκεκριμένα, με την ανακοίνωσή της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, γνωστοποιεί στους πελάτες πως μπορούν να πάρουν μέχρι τέσσερα τεμάχια τετράλιτρα και πεντόλιτρα μπουκάλια και μέχρι τρία, σε ό,τι αφορά αυτά του ενός και των δύο λίτρων.

«Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας παρακαλούμε όπως προμηθεύεστε μέχρι 3 τεμάχια σε όλα τα ελαιόλαδα 4lt και 5lt και 4 τεμάχια σε όλα τα ελαιόλαδα 1lt και 2lt για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών».

Προφανώς και αυτό δεν άρεσε στους καταναλωτές, που δήλωσαν στο Mega πως ο καθένας θα μπορούσε να αγοράσει αυτό που επιθυμεί και σε όποια ποσότητα επιθυμεί. Η έλλειψη, πάντως, αποδίδεται στο γεγονός ότι οι καταναλωτές έτρεξαν να αγοράσουν όσο μεγαλύτερες ποσότητες μπορούσαν πριν εκτιναχτεί ακόμα περισσότερο η τιμή. Μία τιμή που έχει φτάσει στα 13,27 ευρώ το λίτρο, με αύξηση 68% από την αντίστοιχη περσινή τιμή.

Μέσα σε όλα, έχουν αρχίσει να καταγράφονται και φαινόμενα νοθείας. Οι Αρχές δέσμευσαν ποσότητα 500 λίτρων νοθευμένου λαδιού με τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να δηλώνει στο Mega πως βρέθηκε… μπλεγμένος καθώς αποφάσισε να πληρωθεί με ελαιόλαδο από έναν συνεργάτη του, που δεν είχε χρήματα για να εξοφλήσει την οφειλή του.

Πηγή: livenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου