Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Ο Κασσελάκης διαγράφει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Στέφανο Τζουμάκα

  Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, 2023

«Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω» ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε στον Στέφανο Τζουμάκα ο νέος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.  «Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω», γράφει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του.

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ» αναφέρει αναλυτικά.

«Δεν ήρθε, τον φέρανε»

Νωρίτερα, βέλη προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας, θέτοντας ζήτημα ακόμη και αμφισβήτησης της ηγεσίας του.

«Δεν ήρθε τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του», είπε ο κ. Τζουμάκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Ήρθε εν γνώσει του Τσίπρα, άλλο τι στάση κρατάει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε; Ψυχραιμία».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είπα ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί γιατί θα έχουμε κρίση ηγεσίας και κρίση πολιτικής ενότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένος πια, γιατί η ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή. Ήδη έχει την πρώτη της πολιτική ήττα στις δημοτικές εκλογές. Πολιτικά έχω πλήρη διαφωνία με την ηγεσία, δεν μπορεί να οδηγήσει το κόμμα. Υπέστη την πρώτη ήττα τώρα πάει για τη δεύτερη στις ευρωεκλογές, αυτή είναι η άποψή μου. Γι’ αυτό έθεσα προχθές στη συνεδρίαση (σ.σ Πολιτική Γραμματεία) ότι πρέπει να εξετάσουμε θέμα πολιτικής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο κ. Τζουμάκας.

«Τι βγήκε και είπε η αυτή η ηγεσία το βράδυ των δημοτικών εκλογών; Λέξη για την πολιτική απομόνωση και το πολιτικό στραπάτσο… ‘’τι έγινε με τον δήμαρχο τάδε και τον τάδε’’ για να αποφύγει το πρόβλημα», επεσήμανε.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου