Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Αντζελίνα Τζολί: Εν πλω γυρίσματα, ανοιχτά του Κατακόλου

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, 2023

Πάνω στην "Christina o" η Αντζελίνα Τζολί

Σε πόλο έλξης έχει μετατραπεί το επίνειο του Πύργου  με τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία  24ωρα να στέφονται στην πολυτελή θαλαμηγό του αξέχαστου Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» και την χολιγουντιανή σταρ Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται στην Ηλεία από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Maria», υποδυόμενη τη μεγάλη ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Δεύτερη ημέρα των εν πλω γυρισμάτων  σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Κατακόλου η χθεσινή, που διήρκησαν και πάλι έως αργά το απόγευμα,  με την εντυπωσιακή Αντζελίνα και τους ανθρώπους της παραγωγής να έρχονται σε επαφή με κατοίκους και επαγγελματίες του τόπου, κινούμενοι πάντα υπό  άκρα μυστικότητα ώστε οι κάμερες να καταγράψουν όσο λιγότερα γίνεται.
Ιδιαιτέρως αυξημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η  κινητικότητα στον εξαγωγικό λιμένα όπου έχει αγκυροβολήσει η θρυλική θαλαμηγός, με τους δημοσιογράφους, αλλά και τους θαυμαστές της παγκοσμίου βεληνεκούς σταρ να αναμεταδίδουν τις κινήσεις της στα μεγάλα κανάλια, κάνοντάς το πρώτο θέμα πανελλαδικώς, βάζοντας έτσι σε δεύτερη μοίρα τις εκλογές και την ανάδειξη των νέων δημάρχων και περιφερειαρχών, που σε άλλη περίπτωση θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον.
Δεν ήταν λίγοι άλλωστε αυτοί που έκαναν τη βόλτα τους στο σημείο που μετέδιδαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, προκειμένου να καταφέρουν να δουν την καλλονή σταρ του σινεμά από κοντά, αφού αναμφίβολα η άφιξη της Αντζελίνα Τζολί ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έζησε η πόλη του Πύργου τα τελευταία χρόνια…

Πότε ολοκληρώνονται τα γυρίσματα της ταινίας «ΜΑRIA»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφ. ΠΑΤΡΙΣ τα σημερινά γυρίσματα θα είναι τα τελευταία με την συμμετοχή της Αντζελίνα Τζολί, κάτι που σημαίνει ότι από το ίδιο βράδυ η διάσημη ηθοποιός θα βρίσκεται υπό αναχώρηση. Αυτό που κανείς ακόμα δεν γνωρίζει είναι αν θα αποχωρήσει όπως ήρθε στην Ελλάδα (μέσω του αεροδρομίου Αράξου όπου προσγειώθηκε το περασμένο Σάββατο το αεροπλάνο που είχε νοικιάσει η παραγωγή της ταινίας)…
Από την άλλη τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη (18/10), με τις πληροφορίες να θέλουν την Πέμπτη (19/10) ως ημέρα αναχώρησης από την Ηλεία για όλο το staff της παραγωγής.
Υπενθυμίζουμε ότι η συνέχεια των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί αρχικά στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και κατόπιν στο Μιλάνο της Ιταλίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου