Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Μαίρη Χρονοπούλου: Αφησε σήμερα την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών




Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2023
Μαίρη Χρονοπούλου: H μεγάλη σταρ μέσα από δηλώσεις της

H Mαίρη Χρονοπούλου, που άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών, υπήρξε μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου στα μέσα του 20ου αιώνα.

Ο δυναμισμός του χαρακτήρα της και η σπάνια ομορφιά της την κατέστησαν μεγάλη σταρ των δεκαετιών ’του 60 και του ’70. Εύλογα, λοιπόν, ο Τύπος, εκτός από το να παρουσιάζει την καλλιτεχνική της δράση, ήθελε πάντα να φιλοξενεί και τις απόψεις της για θέματα που απασχολούσαν την κοινή γνώμη.

 Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με πολύ σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, καθώς έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της στην Παιανία την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.  Δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός οικίας για δουλειές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως η Μαίρη Χρονοπούλου χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και λιποθύμησε. Παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση για ώρες, μέχρι να τη βρει η βοηθός της. Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο πάτωμα. Αμέσως, κάλεσε για βοήθεια ανθρώπους του στενού της κύκλου.

Η πτώση προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία και η Μαίρη Χρονοπούλου μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Τελικά σήμερα η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου