Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Βρέθηκε η 9χρονη που είχε εξαφανιστεί σε πολιτειακό πάρκο της Νέας Υόρκης

  Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ενα 9χρονο κορίτσι, που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού κατασκήνωσης στα βόρεια της Νέας Υόρκης, βρέθηκε «ασφαλές και καλά στην υγεία του» τη Δευτέρα, μετά από μια εκτεταμένη διήμερη έρευνα που ολοκληρώθηκε με τη διάσωσή της και τη σύλληψη ενός ατόμου που ήταν ύποπτο για την απαγωγή της, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η Σαρλότ Σίνα (Charlotte Sena) εξαφανίστηκε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό της νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στο Moreau Lake State Park, μια πολύ δασώδη περιοχή περίπου 35 μίλια (60 χιλιόμετρα) βόρεια του Ολμπανι.

Η κυβερνήτης Κάθυ Χόκουλ είπε τη Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι οι ερευνητές κατάφεραν να αναγνωρίσουν ένα δακτυλικό αποτύπωμα από ένα σημείωμα λύτρων που φέρεται να άφησε ο ύποπτος που αναγνωρίστηκε ως ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ (Craig Nelson Ross Jr.), 47 ετών.

Είπε ότι ενώ η υπόλοιπη οικογένεια της Σάρλοτ παρέμενε στην κατασκήνωση όπου είχε χαθεί, η Αστυνομία που παρακολουθούσε το σπίτι τους είδε κάποιον να ρίχνει ένα σημείωμα στο γραμματοκιβώτιό τους στις 4:20 π.μ. της Δευτέρας. Η κρατική Αστυνομία έβγαλε δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείωμα και το δεύτερο ταίριαζε με τον Ρος, ο οποίος βρισκόταν σε μια βάση δεδομένων από μια υπόθεση DWI του 1999, είπε η Χόκουλ.

Οι πράκτορες επιβολής του νόμου συνέδεσαν τον Ρος με ένα ακίνητο που ανήκε στη μητέρα του, μπήκαν και τον βρήκαν σε ένα τροχόσπιτο στις 6:30 μ.μ., είπε. «Μετά από κάποια αντίσταση, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αμέσως το κοριτσάκι βρέθηκε σε ένα ντουλάπι», είπε η Χόκουλ. «Ηξερε ότι την έσωζαν. Ηξερε ότι ήταν σε ασφαλή χέρια».

Η Σάρλοτ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπως συνηθίζεται, είπε η κυβερνήτης, προσθέτοντας ότι φαινόταν σωματικά αβλαβής και ότι είχε επανενωθεί με την οικογένειά της.

Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του Ρος, αλλά αναμένονται, είπε η Χόκουλ, αλλά ο Ρος εξακολουθούσε να ανακρίνεται τη Δευτέρα το βράδυ.

Η κυβερνήτης κατονόμασε τον Ρος ως ύποπτο αργά το βράδυ της Δευτέρας και δεν έγινε αμέσως γνωστό αν είχε δικηγόρο για να σχολιάσει εκ μέρους του.

Πηγή: «Αssociated Press», Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου