Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο Μπέος γιά τον Κασσελάκη στην επινίκια ομιλία του - Πρώτα ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου και μετά επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, 2023

Επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου, έστρεψε τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε δύο αγόρια.

«Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας την παραπάνω τοποθέτηση.

Μάλιστα, κάποια από τα κανάλια που μετέδιδαν ζωντανά τις δηλώσεις του, διέκοψαν τη σύνδεση.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και σημείωσε ότι ήταν ένα πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει μια νεά προοδευτική παράταξη που να μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο. «Το βλέπετε σε πολλές περιοχές, το βλέπετε και στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης δεν έχει εκλεγεί».

«Υπάρχουν ευκαιρίες για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, θα πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ανανέωση χθες», ανέφερε.

«Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν», ανέφερε, προσθέτοντας ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για να χτιστεί η ανανέωση. «Αρχίζουμε από αύριο την ανανέωση του δυναμικού μας».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Μπέου, ανέφερε ότι περιμένει από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου