Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Τι γράφει η η τουρκική εφημερίδα Milliyet για το μακελειό στην Αρτέμιδα

 Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2023

Ποια η σχέση τους με τον τούρκο αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης Baris Boyun, που είναι γνωστός για τους εκτελεστές με τις μοτοσικλέτες.

Τα ονόματα και τη φωτογραφία των 6 που εκτελέστηκαν με δεκάδες σφαίρες στην Αρτέμιδα, δίνει σήμερα (13/9) στη δημοσιότητα η τουρκική εφημερίδα Milliyet. Οι νεκροί αρχικά φημολογήθηκε ότι ήταν Αλβανοί, αλλά στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν ως Τούρκοι πολίτες.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει: «Ενώ η Ελληνική Αστυνομία, η οποία περισυνέλεξε 25 κάλυκες από το σημείο, κρατούσε μυστική την ταυτότητα των δολοφονηθέντων, τουρκικές πηγές ασφαλείας ανέφεραν ότι μεταξύ των θυμάτων είναι και ο Doruk Ersu Buyuktunc, ένας από τους στενούς συνεργάτες του Baris Boyun, αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος ήταν φυλακισμένος στην Ιταλία. Τα υπόλοιπα θύματα είναι οι Abdurrahman Tekru, Omer Kanza, Ozan Kaan Tozlu, Barıs Cagan, Burak Tahmaz, οι οποίοι επίσης ήταν στενοί συνεργάτες του Boyun» αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

Ο Baris Boyun, που έχει την έδρα του στην Ιταλία και είναι γνωστός κυρίως στην Κωνσταντινούπολη για τους εκτελεστές με τις μοτοσικλέτες, είχε δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό. Ο Boyun διέφυγε στο εξωτερικό πριν από 2 χρόνια, συνελήφθη στην Ιταλία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Λίγο μετά την εκτέλεση των έξι ανέβηκε στο TikTok μια ανάρτηση από τη «Red King Gang» στην οποία ανέφεραν χαρακτηριστικά «πήραμε την εκδίκησή μας». Σε άλλη ανάρτηση ανέβηκε φωτογραφία έξι ατόμων και στα πρόσωπά τους υπήρχε ένας σταυρός, υπονοώντας ότι τα άτομα αυτά ήταν πλέον νεκρά.

Μάλιστα η Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης επικοινώνησε με την Ελληνική Αστυνομία για να ελέγξει αν οι αναρτήσεις της συμμορίας ήταν αληθινές ή όχι και ζήτησε πληροφορίες για την ταυτότητα του ύποπτου Τούρκου πολίτη που συνελήφθη στην Αθήνα.

Η Ελληνική Αστυνομία, αναφέρει η Milliyet, επιβεβαίωσε ότι 3 από τα 6 άτομα, των οποίων οι ταυτότητες ταυτοποιήθηκαν μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, ήταν οι Doruk Ersu Buyuktunc, Abdurrrahman Tekru και Omer Kenza, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Barıs Boyun. Οι Αρχές στην Ελλάδα αναζητούν μία μοτοσικλέτα και ένα μαύρο αυτοκίνητο, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην εκτέλεση.

Η τουρκική εφημερίδα επικαλείται το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σύμφωνα με το οποίο η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να έχουν χρησιμοποιηθεί τα όπλα και στο παρελθόν, με βάση τους 25 κάλυκες των 9 χιλιοστών που κατασχέθηκαν από το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου