Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Ο πρόεδρος της Βουλής Κέβιν Μακάρθι (Kevin McCarthy) έδωσε εντολή να ξεκινήσει έρευνα για πρόταση μομφής κατά του Μπάιντεν

  Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2023

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο πρόεδρος της Βουλής Κέβιν Μακάρθι (Kevin McCarthy) δήλωσε την Τρίτη ότι έδωσε εντολή σε επιτροπή του σώματος να ξεκινήσει μια επίσημη έρευνα για πρόταση μομφής κατά του προέδρου Τζο Μπάιντεν για τις επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειάς του.

Ο Μακάρθι δήλωσε ότι η έρευνα της Βουλής των Αντιπροσώπων διαπίστωσε μια «κουλτούρα διαφθοράς» γύρω από την οικογένεια Μπάιντεν. Η ανακοίνωση του ηγέτη των Ρεπουμπλικανών έρχεται καθώς αντιμετωπίζει αυξανόμενες πιέσεις από τη δεξιά του πτέρυγα να λάβει μέτρα κατά του Μπάιντεν.

Ο Μακάρθι σχεδιάζει να συγκαλέσει τους νομοθέτες πίσω από κλειστές πόρτες πολλές φορές αυτή την εβδομάδα, μεταξύ άλλων για να συζητήσει την παραπομπή του Μπάιντεν. Ο πρόεδρος αγωνίζεται επίσης να περάσει τη νομοθεσία που απαιτείται για να αποφευχθεί το κλείσιμο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στο τέλος του μήνα.

Ο Ρεπουμπλικανός ηγέτης βρίσκεται για άλλη μια φορά σε πολιτικό σταυροδρόμι – προσπαθώντας να κρατήσει ικανοποιημένους τους πιο συντηρητικούς νομοθέτες του και να αποτρέψει τη δική του απομάκρυνση. Πρόκειται για ένα γνωστό πολιτικό δίλημμα για τον Μακάρθι, ο οποίος παλεύει με την έρευνα για την παραπομπή και την απειλή της αναστολής λειτουργίας της κυβέρνησης χωρίς σαφές τέλος.

Ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν κατέκρινε την πρόταση μομφής ως πολιτικά υποκινούμενη.

«Ο πρόεδρος Μακάρθι δεν θα πρέπει να υποκύψει στα ακραία, ακροδεξιά μέλη που απειλούν να κλείσουν την κυβέρνηση αν δεν πετύχουν μια αβάσιμη, χωρίς αποδείξεις παραπομπή του προέδρου Μπάιντεν. Οι συνέπειες για τον αμερικανικό λαό είναι πολύ σοβαρές», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ιαν Σαμς.

Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου