Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Βγαίνει στο σφυρί η βίλα του; Το ποσό που δίνουν πιθανοί αγοραστές

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2023

Πιθανόν τα πέντε παιδιά του να πουλήσουν τη βίλα στη Σαρδηνία - Στα 7 δισ. ευρώ η κληρονομιά που τους άφησε ο Καβαλιέρε.

Στην αποδοχή της κληρονομιάς του Ιταλού πολιτικού και επιχειρηματία Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που πέθανε τον περασμένο Ιούνιο, κατέληξαν τα πέντε παιδιά του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, η πρωτότοκη κόρη του Μπερλουσκόνι, Μαρίνα και ο μεγαλύτερος γιος του Πιερσίλβιο, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πατέρα τους, λαμβάνουν το 60% του συνόλου της περιουσίας του. Τα τρία μικρότερα παιδιά, Ελεονόρα, Μπάρμπαρα και Λουίτζι -τα οποία ο «μίστερ τιβί» είχε αποκτήσει από τον γάμο με την Βερόνικα Λάριο-, συμφώνησαν να λάβουν το υπόλοιπο 40%.

Βάσει της συμφωνίας αυτή, δεν θα χρειαστεί αναλυτικός κατάλογος για την εκτίμηση της αξίας κάθε κινητού και ακίνητου αγαθού που απαρτίζουν την περιουσία του «Καβαλιέρε» αναφέρει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, το σύνολο της περιουσίας του Μπερλουσκόνι ανέρχεται σε περίπου επτά δισεκατομμύρια ευρώ.

Η εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero γράφει ακόμη ότι θεωρείται πιθανό τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πώληση της βίλα Τσερτόζα, στην Σαρδηνία, για την απόκτηση της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αγοραστές που έχουν προσφέρει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου