Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Δημοσκόπηση: Ακρίβεια και φυσικές καταστροφές «στριμώχνουν» την κυβέρνηση

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, 2023

Δυσαρέσκεια των πολιτών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς καταγράφεται στην δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega.

Δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς καταγράφεται σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega με τους πολίτες να ανησυχούν για την ακρίβεια και την ασφάλεια λόγω και των πρόσφατων φυσικών καταστροφών.

Το 66% των πολιτών απαντά ότι πηγαίνουμε «προς τη λάθος κατεύθυνση» και μόλις το 28% ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Ιουλίου 48% υποστήριξαν ότι τα πράγματα πάνε προς τη λάθος κατεύθυνση και 44% ότι πάνε προς τη σωστή.

Η ακρίβεια είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για το 29%, όμως έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το 15% θεωρεί ως μεγαλύτερο πρόβλημα την ανασφάλεια και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης (απάντηση που τον Ιούνιο έδινε μόνο το 3%).

Αντίστοιχα, σημασία έχει ότι το 9% ιεραρχεί ως σημαντικότερο πρόβλημα τις φυσικές καταστροφές, απάντηση που δεν καταγραφόταν σε προηγούμενες έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου