Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Μπακογιάννη για ταυτότητες: «Μεγάλε, μου μιλάς από κινητό που βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς»

Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2023

Τι ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις νέες ταυτότητες
Ακούστε το άρθρο

Σε συνέντευξη της, η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τις θεωρίες συνωμοσίας που επικαλούνται οι αρνητές των νέων ταυτότητων, ότι για παράδειγμα μέσα περιέχουν τσιπάκι για γεωεντοπισμό.

«Στην Ελλάδα δεν πληρώνει κανένας φόρο για οποιαδήποτε μπούρδα μπορεί να πει. Αν είχαμε 1 ευρώ για κάθε μπούρδα, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ήταν ο ισχυρότερος προϋπολογισμός στον κόσμο. Υπάρχουν πράγματα, τα οποία είναι πασιφανή. Βγαίνει ο άλλος και λέει ότι οι ταυτότητες θα έχουν τσιπάκια. Του λες μεγάλε, μου μιλάς από ένα κινητό, το οποίο κινητό σου έχει τσιπάκι, σε βρίσκει η γυναίκα σου αν την απατάς ανά πάσα στιγμή» ανέφερεεχαρακτηριστικά.

«Ξεκίνησε από τα εμβόλια και από την πρόταση ότι μας ψεκάζουν»

«Σε φωτογραφίζει, σε μαγνητοφωνεί και σε ενοχλεί η ταυτότητα, που δεν έχει παρά μόνο το τσιπάκι που λέει το όνομά σου, το ύψος σου και το χρώμα των ματιών σου. Είμαστε σοβαροί» πρόσθεσε η ίδια σχετικά με τις νέες ταυτότητες.

«Ξεκίνησε από τα εμβόλια και από την πρόταση ότι μας ψεκάζουν, που έβλεπαν τις γραμμές των αεροπλάνων και μιλούσαν. Μου λέει κάποιος σε μία παραλία, το βλέπεις, να πώς μας ψεκάζουν» συμπλήρωσε σύμφωνα με το in.gr για μία εμπειρία, που είχε με έναν συνωμοσιολόγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου