Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

«Πυρά» Τζουμάκα κατά Κασσελάκη: Τον «φύτεψαν» για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε βίντεο

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε κρίση ηγεσίας εντός του χώρου μετά τη φυγή του Αλέξη Τσίπρα και έκανε λόγο για σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας που εισχώρησε μέσα στο κόμμα του

Σφοδρά πυρά και βαριές καταγγελίες κατά του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας στο Κontra24 και την Αναστασία Γιάμαλη.

Ειδικότερα, ο κ. Τζουμάκας έκανε λόγο και μάλιστα πολλές φορές για σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας που εισχώρησε μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ελέγξει το κόμμα με στόχο την ήττα, τη διάσπαση και τη διάλυση του. Αυτές είναι οι επιδιώξεις τους τόνισε. Ξεδιπλώνοντας το συλλογισμό του χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «φυτευτό» του συστήματος αυτού.

Παράλληλα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε κρίση ηγεσίας εντός του χώρου μετά τη φυγή του Αλέξη Τσίπρα αλλά και γενικότερα κρίση πολιτικής η οποία διαπερνά την κοινωνία κι έχει φέρει μια άνευ προηγουμένου παρακμή από τα χρόνια της μεταπολίτευσης και ύστερα.

Τέλος, βαριές ευθύνες επέρριψε και για την περίοδο 2019-2023 στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για «την εδραίωση του καθεστώτος Μητσοτάκη» και τα διαφορετικά αφηγήματα που εξέφραζε, ενώ προέβλεψε δύσκολες μέρες γιατί την ελληνική κοινωνία.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου