Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Σε πορεία ανάρρωσης ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

ΒΟΣΤΩΝΗ. Σε πορεία ανάρρωσης βρίσκεται ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, ο οποίος πρόσφατα νοσηλεύθηκε για μερικές μέρες σε νοσοκομείο της Βοστώνης για μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος γνωστό ως UTI (Urinary Track Infection).

Η μόλυνση αυτή η οποία διαγνώσθηκε εν τη γενέσει της, αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς και ο Μητροπολίτης έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Μετέβη σε Αναρρωτήριο (Rehabilitation Center) προκειμένου να επιδοθεί για μερικές μέρες σε φυσικοθεραπεία, καθότι κατά τους τελευταίους δύο μήνες υποφέρει από πόνους στη μέση και στο πόδι λόγω του ισχιακού νεύρου το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό ως sciatic nerve.

Σε επικοινωνία του «Εθνικού Κήρυκα» με τον Μητροπολίτη Μεθόδιο, είπε: «δόξα τω Θεώ όλα εξελίχθηκαν καλά με την ουρολοίμωξη που με ταλαιπώρησε μερικές μέρες και με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού αντιμετωπίσθηκε αποτελεσματικά και γρήγορα».

Είπε ακόμα, πως «έλαβα εξιτήριο και τώρα είμαι σ’ ένα καλό αναρρωτήριο όπου υποβάλλομαι σε φυσικοθεραπεία για το θέμα του sciatic nerve που αντιμετώπισα τις περασμένες εβδομάδες και το οποίο προκαλεί μερικές φορές αφόρητο πόνο στη μέση και το πόδι, αλλά και αυτό βρίσκεται σε καλή εξέλιξη και σε λίγες μέρες θα είμαι πρώτα ο Θεός πίσω στα καθήκοντά μου».

Ο Μητροπολίτης Μεθόδιος είπε επίσης πως «σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την επικοινωνία, ευχαριστώ όλους τους ιερείς μας και τους ανθρώπους μας των κοινοτήτων για τις προσευχές τους και τις ευχές τους, οι οποίες ήταν το στήριγμά μου κατά την παραμονή μου στο νοσοκομείο».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου