Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αρτέμιδα: Δέκα συλλήψεις στην Τουρκία – Ετοίμαζαν αντίποινα για την εκτέλεση των έξι

 Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η Αστυνομία στην Τουρκία έκανε 10 συλλήψεις για την εκτέλεση των έξι στην Αρτέμιδα.

Δέκα άτομα συνελήφθησαν σε επιχειρήσεις σε Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι ετοίμαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των έξι μελών της εγκληματικής οργάνωσης του Barıs Boyun, που εκτελέστηκαν στην Αρτέμιδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το τουρκικό πρακτορείο Ειδήσεων ANKA, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, που διεξήγαγε η Διεύθυνση του Κλάδου Οργανωμένου Εγκλήματος, διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης ήταν έτοιμα να αντεπιτεθούν για την εκτέλεση των έξι.

Στις έρευνες κατασχέθηκαν 4 πιστόλια χωρίς άδεια, 85 φυσίγγια, 6 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Υπενθυμίζουμε ότι στους έξι που εκτελέστηκαν ήταν ο Doruk Ersu Buyuktunc, ένας από τους στενούς συνεργάτες του Baris Boyun, αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος ήταν φυλακισμένος στην Ιταλία. Τα υπόλοιπα θύματα ήταν οι Abdurrahman Tekru, Omer Kanza, Ozan Kaan Tozlu, Barıs Cagan, Burak Tahmaz, οι οποίοι επίσης ήταν στενοί συνεργάτες του Boyun.

Ο Baris Boyun, που έχει την έδρα του στην Ιταλία και είναι γνωστός κυρίως στην Κωνσταντινούπολη για τους εκτελεστές με τις μοτοσικλέτες, είχε δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό. Ο Boyun διέφυγε στο εξωτερικό πριν από 2 χρόνια, συνελήφθη στην Ιταλία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου