Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Τραμπ: «Ο Μπάιντεν δεν θα είναι υποψήφιος γιατί… πεθαίνει»

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε την Τετάρτη ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πεθαίνει και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στις επόμενες προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν σε 14 μήνες.

«O Τζο Μπάιντεν… Νομίζω ότι πεθαίνει. Προσωπικά, δεν τον βλέπω στην προεδρική κούρσα», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στον Αμερικανό ραδιοφωνικό παρουσιαστή Χιου Χιούιτ.

«Δεν τον βλέπω να κατεβαίνει τελικά υποψήφιος, αλλά ελπίζω να το κάνει», πρόσθεσε.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος πιστεύει ότι ο κ. Μπάιντεν δεν είναι σε θέση να ηγηθεί της αμερικανικής κυβέρνησης, αλλά αντ′ αυτού το κάνει το περιβάλλον του. «Αυτοί που είναι γύρω του, που είναι πανέξυπνοι φασίστες και κομμουνιστές, είναι εκείνοι που διοικούν τη χώρα μας», δήλωσε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ειδικά για τον πρόεδρο Μπάιντεν τόνισε ότι τον θεωρεί «ξοφλημένο»: «Οταν τον κοιτάζω, βλέπω ότι το σώμα του είναι φθαρμένο και το μυαλό του είναι ακόμη περισσότερο. Κι όμως φαίνεται να θέλει να είναι υποψήφιος», είπε ο Τραμπ.

Προηγουμένως, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις δήλωσε σε συνέντευξή της στο Associated Press ότι θα μπορούσε υποθετικά να αναλάβει προεδρικά καθήκοντα, δεδομένης της ηλικίας του κ. Μπάιντεν. Παρ′ όλα αυτά, η Χάρις διαβεβαίωσε ότι «όλα θα πάνε καλά» με τον Αμερικανό πρόεδρο και το σκεπτικό της είναι «υποθετικό».

Πηγή: Hughhewitt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου