Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ευτυχώς που υπάρχει ο Ανδρέας Παπαδάκος. Κοιτάξτε πως άφησαν να καταντήσει το στάδιο της Αμαλιάδας. Χωράφι με αγκάθια και βάτα.

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2023

 Χρήσιμος ο Παπαδάκος.

Μην τον απογοητεύσετε και τον χάσουμε!

Photo: paneliakos.com  (Σάββατο, 12 Αυγούστου, 2023)


Ανδρέας Παπαδάκος: «Θα κάνουμε κι άλλες μεταγραφές»

«Ζεστός» ο ηγέτης του Αστέρα στον αγιασμό του συλλόγου.  

Ικανοποιημένος από την πορεία έως τώρα της ομάδας στα φιλικά, και πάνω απ’ όλα «ζεστός», εμφανίστηκε ο φυσικός ηγέτης του Αστέρα, παρουσία του Δ.Σ. και των δεκάδων φίλων των Βυσσινί, κατά τον αγιασμό του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν, ενδεικτικό του κλίματος το οποίο έχει διαμορφωθεί.  

Το κλίμα αισιοδοξίας έχει επανέλθει μετά την αποφασιστική λύση που έδωσε ο Ανδρέας Παπαδάκος, στα χέρια του οποίου βρίσκεται η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία βρέθηκε ένα βήμα πριν από το Πρωτοδικείο και τη διάλυσή της. Ο επικεφαλής της ομάδας  Ανδρέας Παπαδάκος, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές τις τελευταίες μέρες, ανέφερε κατηγορηματικά ότι συνεχίζει τις επαφές με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας ώστε «να βρει σταδιακά τη χαμένη αίγλη της και παράλληλα να δικαιώσει τόσο τους παίκτες της, όσο και τους χιλιάδες φίλους της ιστορικής αυτής ομάδας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το περιβάλλον του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία.

Παπαδάκος: «Ξεκινάμε ανακαίνιση στα αποδυτήρια»

Αμέσως μετά τον χθεσινό αγιασμό, ο Ανδρέας Παπαδάκος ανέφερε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών μας οι οποίοι πραγματικά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ήδη έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές ενόψει της χρονιάς που ξεκινά και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ομάδα μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχηθώ στους παίκτες μας υγεία και καλή χρονιά και ότι θα είμαι δίπλα τους. Επίσης να προσθέσω ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε ανακαίνιση στα αποδυτήρια ώστε να εξυπηρετούνται τα παιδιά μας. Μιλώντας για τις ακαδημίες ευχήθηκε του χρόνου τέτοια εποχή τα παιδιά από 120 να είναι 500 και δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα τα ενισχύει με κάθε τρόπο».

Κορτέση: «Μας γεμίζει χαρά το ξεκίνημα»

Στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο η πρόεδρος του Αστέρα Άννα Κορτέση, αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας και επισήμανε «Εύχομαι ο Αστέρας Αμαλιάδας να συνεχίσει να γράφει την πολύτιμη αγωνιστική ιστορία του. Είμαι περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά. Οι Ακαδημίες μας αποτελούν σημαντικό κομμάτι και τα παιδιά μας θα έχουν την προσοχή που τους αρμόζει και από την πλευρά τους οι γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα το οποίο προσφέρει πολλά κοινωνικά και σωματικά οφέλη. Η ομάδα μας ξεκίνησε θετικά τους αγώνες με δυο νίκες στα πρώτα φιλικά παιχνίδια, γεγονός που μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά. Καλή χρονιά!”.

Την Κυριακή με Θύελλα

Ο Αστέρας, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό Σαβαλίων για τη φιλοξενία στο παιχνίδι το οποίο διεξήχθη την περασμένη Κυριακή. Οι Βυσσινί, συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Στράτου Καλογεράκου, το οποίο δείχνει ότι αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, την ερχόμενη Κυριακή, δίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, απέναντι στην ενισχυμένη και πολύ φιλοδοξη φέτος Θύελλα Πύργου. Την άλλη Τετάρτη, θα παίξει με τη Θύελλα Καρδαμά, ενώ στις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, θα παίξει ένα φιλικό με τον Αίαντα Γαστούνης, βάσει προγράμματος. Η κλήρωση μάλιστα έφερε αντίπαλες τις δυο ομάδες λίγες μέρες μετά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. (ΠΑΤΡΙΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου