Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Αρτέμιδα: Το στόρι πίσω από τη δολοφονία των έξι – Συμμορίες και αντίποινα

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2023

Ξετυλίγεται το κουβάρι του μακελειού στην Αρτέμιδα - Ποιοι κρύβονται από πίσω και πού έμεναν τα θύματα - Γιατί «χτύπησαν» στην Ελλάδα και πώς έδρασαν οι εκτελεστές.

Νέες πληροφορίες για το έντονο παρασκήνιο πίσω από το μακελειό με τους έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα αναδύονται στην επιφάνεια.

Φαίνεται πως όλα άρχισαν ύστερα από δυο «χτυπήματα» πριν από λίγους μήνες σε Γαλλία και Τουρκία. Μάλιστα η δολοφονική επίθεση της Δευτέρας στην Αττική θεωρείται πως ήταν αντίποινα για ό,τι είχε προηγηθεί.

Άλλωστε τα έξι θύματα της εκτέλεσης εκτιμάται πως ήταν ενεργά μέλη συμμορίας αρχιμαφιόζου με καταγωγή από την Τουρκία. Πρόκειται για τον γνωστό στις τουρκικές και διεθνείς Αρχές, Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος ηγείται της φημισμένης εγκληματικής σπείρας «Ντάλτον».

Ο Τούρκος εγκληματίας φέρεται να κρύβεται κάπου στην Ιταλία. Το ότι έχει συλληφθεί στη γειτονική χώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από κάποια πλευρά, είναι πάντως μια πληροφορία που έχει διαρρεύσει.

Εσωτερική πληροφόρηση

Πιθανολογείται ότι οι εκτελεστές της δολοφονικής επίθεσης στη Λούτσα είχαν εσωτερική πληροφόρηση από μέλος της αντίπαλης συμμορίας κι εντόπισαν τα έξι θύματα που είχαν έρθει στην Ελλάδα, πιθανόν χωρίς οπλισμό, για να μείνουν «εκτός ραντάρ».

Ήδη έχει εντοπιστεί το κατάλυμα που είχαν νοικιάσει οι έξι εκτελεσθέντες για τη διαμονή τους στη χώρα, το οποίο και ερευνάται εξονυχιστικά από τα ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας με στόχο να δοθούν περαιτέρω απαντήσεις επί της δράσης τους.

Ο χώρος αυτός απέχει ελάχιστα, λιγότερο από ένα χιλιόμετρο, από το σημείο του μακελειού.

Αξιολογείται ως σημαντικό πως οι αστυνομικοί έχουν στην διάθεσή τους αναρτήσεις στο facebook των μελών της αντίπαλης συμμορίας, όπου απεικονίζονται οι έξι νεκροί με κόκκινο «X» τα πρόσωπά τους.

Εκτελέσεις, εμπόριο ναρκωτικών και όπλα

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα «Ντάλτον», έχει αναπτύξει δράση στα Βαλκάνια, στη Γαλλία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στο εμπόριο και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο λαθρεμπόριο όπλων αλλά και στην εκτέλεση πληρωμένων συμβολαίων θανάτου.

Ο Μπαρίς Μπογιούν καταζητείται ως ο κύριος υπεύθυνος για πολλές δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί στην Τουρκία και την Ευρώπη.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου