Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Νεκρός επιβάτης πλοίου. Κάπως έτσι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα και στους Έλληνες της Διασποράς. Γίναμε "βάρος" για τις υπηρεσίες! Αίσχος, αίσχος, αίσχος.

Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2023
Η Γνώμη μου... 

και όποιος θέλει, όποια θέλει, το συζητάμε.  Τέρμα the nice guy.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2023 όπου οι «αρμόδιοι» σε κάθε υπηρεσία κάνουν ότι θέλουν.  Τι έγινε το ήθος στην εργασία, στην υπηρεσία; 

Διαβάστε τι είπε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ o Νίκος Τσούλης που είναι διευθυντής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας στη Νέα Μηχανιώνα. Δεν ακολουθήθηκε κανένα πρωτόκολλο.  

Ακριβώς κυρίες και κύριοι, εδώ και πολλά χρόνια δεν ακολουθήθηκε κανένα πρωτόκολλο.  Έχουν μπει στο έλεος του καιρού, του αέρα, πάντως όχι στον αυτόματο πιλότο.  Δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος τα πάντα είναι στο έλεος του... χρόνου.  "Έλα μωρέ τώρα…" στις υπηρεσίες μιλούν στα κινητά με τις γυναίκες, τους άντρες, τα παιδιά τους, τις γκόμενες, πως θα περάσουν καλύτερα και για άλλα θέματα πέρα από τη δουλειά τους!  

Πρέπει να φωνάξεις, να βρίσεις... για να γίνει η δουλειά σου!!!

Η ΕΛΛΑΣ κοντεύει να γίνει...  Άστα γιατί τα είδα, τα άκουσα, τα έζησα...  

"Και με πιάνουν τα κλάματα..." λέει λαϊκός τραγουδιστής.  Εμένα να δεις φίλε... εμένα να δεις.

Παντού τα ίδια «σκατά».  Στα καράβια, στις τράπεζες, στην εφορία, στα νοσοκομεία.  Ένα χάος όπου δουλεύουν μόνο οι «χαζοί»!  Όπου αυτοί που υποτίθεται ότι δουλεύουν σε αντιμετωπίζουν λες και κάνουν αγγαρεία. 

«Άδειασέ μας τη γωνιά, θέλω να πάω για μπάνιο» άκουσα που είπε υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα.  Κάτι παρόμοιο άκουσα και στην Εφορία.  

Τι Εφορία δηλαδή το «ΤΕΛΩΝΕΙΟ» των Ελλήνων πολιτικών γιατί μόνο «τελώνες» μπορώ να χαρακτηρίσω την κυβέρνηση και τους αντιπροσώπους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Με τον ΕΜΦΙΑ αρπάζουν περιουσίες, δεσμεύουν περιουσίες… 

Και οι «πονηροί» «αλιεύουν» περιουσίες, σπίτια, χωράφια, δασικές εκτάσεις… και τις κάνουν δικές τους, «νόμιμα» σου λέει.  Εδώ και εάν πρέπει να επέμβουν οι εισαγγελείς.  

Έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες στον Κυριάκο γιατί ο άλλος με την παρέα του είναι τριτοκοσμικοί.

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Ελλάδα.  Κάθε πέρυσι και καλύτερα.  Απογοήτευση στο έπακρο.  

Και τώρα στους Έλληνες της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ:  Για πεστε μας τις εμπειρίες σας στην Ελλάδα.  Σας ανέβασαν την πίεση;

Οι νεοέλληνες που λέγανε ότι εμείς οι ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ είμαστε οι καλύτεροι Έλληνες, μας έχουν γραμμένους στα παπούτσια τους για να μην πω κάπου αλλού.  

Οι υπηρεσίες στην Ελλάδα μας αντιμετωπίζουν σαν να μη μας θέλουν.

Αισθάνομαι ότι οι «λαθρομετανάστες» έχουν περισσότερες δικαιοδοσίες παρά οι Έλληνες ομογενείς!!!

Τα μάτια σας και τα αυτιά σας δεκατέσσερα γιά την περιουσία, την όποια περιουσία έχεις στην Ελλάδα.  Το πατρικό σου σπίτι, που ο πατέρας σου το έφτιαξε με ιδρώτα και στερήσεις.  Που οι πατεράδες και παππούδες πολέμησαν.  Ενδιαφερθείτε, μη τα εγκαταλείπετε.  Ενδιαφερθείτε να αλλάξει η Ελλάδα προς το καλύτερο.  

Οι νεοέλληνες και οι πολιτικάντηδες «της πλάκας» ενδιαφέρονται για τον εαυτούλη τους.  Τους προκαλώ να απαντήσουν, γραπτώς όμως, όχι με λόγια.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου