Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

«Βούλιαξε» ο θεσσαλικός κάμπος – Οι 24 περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα

 Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 2023

Ανυπολόγιστη είναι η καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο, με τεράστιες εκτάσεις να πλημμυρίζουν από χθες, κάτω από το διαρκές «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας Daniel.

Ανυπολόγιστη είναι η καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο, με τεράστιες εκτάσεις να πλημμυρίζουν από χθες, κάτω από το διαρκές «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας Daniel

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία οι επιχειρήσεις εστιάζουν στις περιοχές της Μεταμόρφωσης, του Παλαμά και της Αγίας Τριάδας. Στον χάρτη που ακολουθεί αποτυπώνονται οι 24 περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα, βάσει των μηνυμάτων 112 που εστάλησαν, αλλά και των φωτογραφιών και των βίντεο που κατέγραψαν την καταστροφή. 

«Στόχος είναι να προσεγγίσουμε τους εγκλωβισμένους είτε με λέμβους, είτε με ελικόπτερα», δήλωσε στην «Κ» αξιωματικός της πυροσβεστικής, προσθέτοντας πως κατά τη διάρκεια της νύχτας θα γίνουν γίνουν μόνο επίγειες επιχειρήσεις με τη βοήθεια τεχνητού φωτισμού». 
Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών υπογράμμιζε από χθες πως ακόμη και περιοχές του κάμπου όπου δε σημειώθηκαν μεγάλα ύψη βροχής, κατακλύστηκαν τα νερά χειμάρρων και παραποτάμων του Πηνειού, τα οποία κατεβαίνουν ορμητικά σε χαμηλότερα υψόμετρα από τα ορεινά της Πίνδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου