Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ο Ηλίας Κασιδιάρης και επίσημα υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2023
Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Στην απόφαση του Πρωτοδικείου, που παραθέτει η «Εφ. Συν» αναγράφονται οι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, και μεταξύ αυτών είναι και οι Ελεύθεροι Αθηναίοι, που κατεβαίνουν τις εκλογές με επικεφαλής για τη δημαρχία Αθηνών τον καταδικασμένο για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.\

«…Ανακηρύσσει τους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και τις τυχόν επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023, που θα διενεργηθούν για την εκλογή δημοτικών αρχών του Δήμου Αθηναίων Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ήτοι υποψηφίων δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και συμβούλων κοινοτήτων τους καθενός από τους συνδυασμούς, ως ακολούθως:

Τον συνδυασμό με το όνομα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» με έμβλημα «Αρχαία Ελληνική Περικεφαλαία χρυσαφί χρώματος εντός στρογγυλεμένου ρομβοειδούς πλαισίου μπλε χρώματος με την αναγραφή δεξιά αυτού με μπλε σκούρο χρώμα Ελεύθεροι και κάτωθεν αυτής με μεγαλύτερα γράμματα Αθηναίοι» στον οποίο περιλαμβάνονται ο Κασιδιάρης Ηλίας του Παναγιώτη, ως υποψήφιος δήμαρχος» αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση.

Με πληροφορίες του Εφ.Συν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου