Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Κακοκαιρία Petar: Έντονες βροχοπτώσεις στην Κέρκυρα – Απεγκλωβισμός ανθρώπων από παραλία

 Σάββατο 5 Αυγούστου, 2023

Τα πρώτα προβλήματα από την κακοκαιρία Petar εντοπίζονται στην Κέρκυρα, όπου λουόμενοι εγκλωβίστηκαν στην παραλία Πόρτο Τιμόνι

Προβλήματα εμφανίζονται στην Κέρκυρα από το πέρασμα της κακοκαιρίας Petar. Περίπου δέκα άτομα απεγκλωβίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (5/8), στην παραλία Πόρτο Τιμόνι, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και λιμενικό σκάφος και ιδιώτες.

Τελικά, οι τουρίστες απεγκλωβίστηκαν με σκάφος ιδιώτη, το οποίο κατάφερε να τους προσεγγίσει, τους παρέλαβε και αυτήν την ώρα μεταφέρονται στην παραλία Άγιος Γεώργιος Πάγων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λόγω της βροχής η ανάβαση στον κεντρικό δρόμο αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολη και χρειάστηκε η μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο από τη θάλασσα.

Στο μεταξύ, η μπόρα έχει ήδη ξεκινήσει στην Κέρκυρα με την περιοχή της Κασσιόπης να είναι χωρίς ρεύμα, ενώ εκδηλώθηκε και χαλαζόπτωση.

Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική υπηρεσία, η πολιτική προστασία των δήμων και της περιφέρειας, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου