Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Κακοκαιρία Petar – Καλλιάνος: Δείξτε προσοχή – SOS σε Επτάνησα και Ήπειρο

 Σάββατο 5 Αυγούστου, 2023

«Είναι ελαφρώς ανησυχητικά τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που βλέπω» λέει ο μετεωρολόγος - Η συμβουλή για όσους είναι στην παραλία.

Καμπανάκι κινδύνου κρούει μέσα από βίντεο στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος για την κακοκαιρία Petar, επισημαίνοντας ότι τα τελευταία προγνωστικά προκαλούν ανησυχία.

Ο κ. Καλλιάνος χαρακτηρίζει την κακοκαιρία «κεραυνό εν αιθρία» και τονίζει: «Σας παρακαλώ πολύ, δείξτε ΠΡΟΣΟΧΗ για ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Αυγούστου. Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο γιατί έρχονται ισχυρότατες καταιγίδες στα Δυτικά & Βορειοδυτικά (τοπικά και στα Βόρεια). Στα έντονα καιρικά φαινόμενα προστατευόμαστε και δεν κάνουμε τους ήρωες» έγραφε.

«Παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη του καιρού, κυρίως για το Σάββατο 5 Αυγούστου και επειδή είναι ελαφρώς ανησυχητικά τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που βλέπω, θέλω να σας πω ότι ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση λίγο πριν από το μεσημέρι και έπειτα. Πρώτα από τις περιοχές των βορείων Επτανήσων, με πολλές βροχές, μπόρες δυνατές και καταιγίδες, κεραυνούς και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ακόμη και για πλημμυρικά φαινόμενα» προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος.

Επισημαίνει τις υπόλοιπες περιοχές στις οποίες θα σημειωθεί ραγδαία επιδείνωση καιρού: Επτάνησα, Ήπειρος, Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία, Δυτική Στερεά Ελλάδα, Βορειοδυτική Πελοπόννησο και στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

«SOS βόρεια Επτάνησα και Ήπειρος πάρα πολύ έντονες καταιγίδες το δεύτερο μισό της μέρας […] ο κεραυνός μετράει κεφαλάκια στην παραλία» λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου