Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή θα βρεθεί στο ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ, υποτροφίες στο όνομά του από την ΠΑΕ

Σάββατο, 19 Αυγούστου, 2023

Στην μνήμη του Μιχάλη θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιες από τις οποίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς

Η ΑΕΚ θέλει να τιμήσει τη μνήμη του δολοφονημένου της οπαδού, Μιχάλη Κατσουρή και αναμένεται να προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις, ξεκινώντας από τον αυριανό αγώνα ρεβάνς (19.08) με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στην OPAP Arena θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης.

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο (19.08) την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στη ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Μια αναμέτρηση που θα έπρεπε να έχει γίνει την περασμένη Τρίτη (07.08) αλλά αναβλήθηκε μετά το “ντου” των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Η “οικογένεια” της ΑΕΚ πενθεί για το θάνατο του φίλου της ομάδας και -πέρα από την πρόκριση, που θέλει να του την αφιερώσει- θέλει να κάνει και κάποιες κινήσεις, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Με ανακοίνωσή της, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε πως στον αυριανό αγώνα της OPAP Arena θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή!

Παράλληλα, η Ένωση αναφέρει πως “… θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ”, όπως η παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, η “…ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου μας”, αλλά και μια σειρά από άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες “… με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας”.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως στο ματς του Σαββάτου (19/8) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια.

Από κει και πέρα, στην μνήμη του Μιχάλη θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιες από τις οποίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς. Χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί από σήμερα το πλήρες περιεχόμενο και ο αριθμός αυτών των δράσεων, ανακοινώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει στο όνομα του Μιχάλη την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Επίσης με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ δρομολογείται η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου μας.

Επίσης ημερίδες με θέμα την βία και την αντιμετώπιση της με το κοινό να προέρχεται από σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Συνεργασία με διεθνείς φορείς για δράσεις με επίκεντρο την καταπολέμηση της βίας.

Όλα αυτά αποτελούν ένα ενδεικτικό κομμάτι των δράσεων που θα οργανωθούν στην μνήμη του Μιχάλη. Θα υπάρξει το επόμενο διάστημα αναλυτική ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο και πρόγραμμα.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου