Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Λευκωσία: Ικανοποίηση για την αμερικανική άρση του εμπάργκο όπλων έναντι της Κύπρου

Σάββατο, 19 Αυγούστου, 2023

Η απόφαση της Αμερικανικής Κυβέρνησης καταδεικνύει τη συνεχιζόμενη αναβάθμιση των διμερών σχέσεων Κύπρου - ΗΠΑ

Την ικανοποίησή του για την απόφαση του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ να προχωρήσει στην επέκταση της άρσης του εμπάργκο όπλων έναντι της Κύπρου, εξέφρασε το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυπριακού ΥΠΕΞ, «η Κυπριακή Δημοκρατία χαιρετίζει την επαναβεβαίωση της εν λόγω απόφασης και την επέκτασή της για το οικονομικό έτος 2024, η οποία βασίζεται στη νομοθεσία “Eastern Mediterranean Security and Energy Partnership Act” που θέσπισε το Αμερικανικό Κογκρέσο το 2019, όπως αναφέρει το cnn.

Η απόφαση της Αμερικανικής Κυβέρνησης καταδεικνύει τη συνεχιζόμενη αναβάθμιση των διμερών σχέσεων Κύπρου – ΗΠΑ στον τομέα της ασφάλειας και άμυνας. Στόχος μας παραμένει η εμβάθυνση αυτής της στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας που διεξάγεται στη βάση του διεθνούς δικαίου και της ανάγκης για οικοδόμηση συνθηκών ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου