Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

ΠαΣοΚ: Σοβαρή καταγγελία για τον Τούρκο υποπρόξενο και τον ψευδομουφ

Κυριακή, 20 Αυγούστου, 2023

Ως «σοβαρή πρόκληση» περιέγραψε το ΠαΣοΚ τον αποκλεισμό του βουλευτή Ιχλάν Αχμέτ από την παραδοσιακή γιορτή στον Κεχρό Ροδότης, κατηγορώντας τον Τούρκο υποπρόξενο και τον ψευδομουφτή Κομοτηνής για «βέτο».

Ευθεία επίθεση προς τον Τούρκο υποπρόξενο και τον ψευδομουφτή Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερήφ, εξαπέλυσε το επίσημο ΠαΣοΚ με αφορμή τον αποκλεισμό του βουλευτή του, Ιλχάν Αχμέτ, από παραδοσιακή γιορτή στον Κέχρο Ροδόπης.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη η ενέργεια αυτή χαρακτηρίστηκε «σοβαρή πρόκληση», διότι «άβατα δεν υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια». Όπως επίσης «μη αρεστοί εκπρόσωποι του ελληνικού Κοινοβουλίου».

Διευκρινίστηκε μάλιστα πως «το ΠΑΣΟΚ, που διαχρονικά εργάστηκε για την άρση των αποκλεισμών και διασφάλισε έμπρακτα την πρόοδο και την ευημερία των Ελλήνων μουσουλμάνων, δεν θα επιτρέψει τέτοιες επικίνδυνες μεθοδεύσεις».

«Αναμένουμε την καταδίκη του ανεπίτρεπτου συμβάντος από την Κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου ο τοπικός βουλευτής σιώπησε, αν και μάρτυρας της προκλητικής αξίωσης του ψευδομουφτή και του Τούρκου υποπρόξενου», κατέληξε στην ανακοίνωσή του το Κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου