Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Εθνική μπάσκετ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Σάββατο, 12 Αυγούστου, 2023

Η τεράστια απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Παγκόσμιο Κύπελλο επιβεβαιώθηκε. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς δεν θα είναι παρών στην αποστολή και η Εθνική μπάσκετ θα συμβιβαστεί με αυτήν την πραγματικότητα.

Θα ήθελε πολύ να βοηθήσει, αλλά οι γιατροί που τον εξέτασαν στις ΗΠΑ παρουσιάστηκαν ανένδοτοι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημέρωσε με μήνυμά του ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που αρχίζει στις 25/8, διότι η αποθεραπεία στο γόνατό του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και δεν του επιτρέπεται να πάρει αυτό το ρίσκο.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Greek Freak ανέφερε στη δήλωσή του: «Όλοι γνωρίζουν το πάθος και την αγάπη μου για την Εθνική Ομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν του NBA, πίεζα συνεχώς το κορμί μου στα όρια του, προκειμένου να είμαι στην κατάσταση που ήθελα για παίξω στο Παγκόσμιο.

Δυστυχώς, μετά από μήνες δουλειάς αλλά και πολλές συζητήσεις με το ιατρικό team, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχω επανέλθει σε βαθμό που να μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο.

Αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν επιλογή μου και πλέον πρέπει να συνεχίσω την δουλειά ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια. Η απογοήτευση είναι τεράστια διότι η απόφαση του ιατρικού επιτελείου δεν μου αφήνει περιθώρια επιλογής.

Σε περίπτωση, που συνέχιζα να πιέζω τον εαυτό μου να επιστρέψει, θα έβαζα τον εαυτό μου και την υγεία μου σε ρίσκο. Ο προσωπικός moy στόχος, αλλά και της Εθνικής maw ομάδας είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και θα είναι τεράστια τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους αγώνες του».

Η επέμβαση και η μάχη με τον χρόνο

Προ εβδομάδων ο Αντετοκούνμπο είχε υποβληθεί σε καθαρισμό αριστερού γόνατος, γεγονός που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στην προετοιμασία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης περίμενε ως την τελευταία στιγμή την ένταξή του στο υπόλοιπο σύνολο, αλλά η ανατροπή των δεδομένων δεν ήρθε και ο Γιάννης θα είναι θεατής της προσπάθειας.

Εκτιμάται πως ούτε ο αδερφός του Κώστας θα είναι σε θέση να προλάβει το τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου