Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Συγκλονισμένος ο θείος του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη, «τον χάσαμε, ήταν μοναχοπαίδι»

Δευτέρα, 14 Αυγούστου, 2023

Ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 37χρονος δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης, πέθανε με τραγικό τρόπο, όταν φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στην πλατεία Αττικής.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το πρωί για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αιγαίου στην πλατεία Αττικής. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει, ωστόσο υπήρχαν πολλοί καπνοί, καθώς τα παράθυρα ήταν ερμητικά κλειστά. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού.

Ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Τον χάσαμε, ήταν μοναχοπαίδι»»

Συγκλονίζει ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη που μίλησε στο star λίγο μετά την είδηση του θανάτου του ανιψιού του.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο πατέρας του μας πήρε και μας το είπε. Σχόλασε από τη δουλειά και ήρθε για ύπνο. Μπήκε μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα. Χάθηκε το μοναχοπαίδι» είπε συγκλονισμένος ο θείος του άτυχου δημοσιογράφου.

«Άκουσα μια κυρία που φώναζε “παιδί μου, παιδί μου”» είπε μια γειτόνισσα στην κάμερα του Star.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης, κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για τα Παραπολιτικά. Είχε ξεχωρίσει ως αστυνομικός συντάκτης της νέας γενιάς αφού στο βιογραφικό του είχε πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Όπως σημειώνει το dnews.gr τραγική ειρωνεία είναι ότι το τελευταίο ρεπορτάζ του 37χρονου δημοσιογράφου αφορούσε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου