Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Ναύπλιο: Πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο που άφηνε σκουπίδια στο σπίτι συνυποψηφίου

Κυριακή, 13 Αυγούστου, 2023

Ο Μακαριστός Χριστόδολος έλεγε... για "τη γίδα του γείτονα"...


Νωρίτερα ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος είχε παραδεχτεί ότι τοποθέτησε απορρίμματα στην πόρτα εξοχικής κατοικίας του συνυποψηφίου του.

Πειθαρχική έρευνα για τον δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο προανήγγειλε μέσω ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, μετά την παραδοχή του πρώτου ότι τοποθέτησε σκουπίδια έξω από την κατοικία συνυποψηφίου του.

Ειδικότερα, ο κ. Λιβάνιος, αναφέρει ότι «Τα γεγονότα στο Ναύπλιο -εφόσον επιβεβαιωθούν και από την έρευνα- δεν ταιριάζουν σε μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρίνουν το μέλλον του τόπου μας. Ήδη τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα τέθηκαν υπόψη του αρμόδιου Αποκεντρωμένου Γραμματέα, ο οποίος αποφάσισε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας, ζητώντας εξηγήσεις από τον κ. Δήμαρχο Ναυπλιέων».

«Ήταν λάθος πράξη»

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, με ανάρτησή του στο Facebook, παραδέχτηκε ότι άφηνε σακούλες με σκουπίδια έξω από το σπίτι του συνυποψηφίου του Δημήτρη Ορφανού.

Φαίνεται πως οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας, με τον κ. Ορφανό να καταθέτει τα σχετικά βίντεο και να ζητά να παρθούν ασφαλιστικά μέτρα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Κωστούρος ανέφερε:

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια, αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου