Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Φαράγγι Σαμαριάς: Διασωληνωμένος ο 45χρονος Ισπανός τουρίστας που τραυματίστηκε από κατολίσθηση βράχου

Δευτέρα, 14 Αυγούστου, 2023

Ο άτυχος άνδρας κατά τον τραυματισμό του και μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έχασε πολύ αίμα, γεγονός που δυσχεραίνει την κατάσταση της υγείας του.
 
Σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Χανίων, βρίσκεται ο 45χρονος Ισπανός, ο οποίος, μετά από κατολίσθηση βράχου στο φαράγγι της Σαμαριάς, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο πόδι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του περιπατητή στο φαράγγι της Σαμαριάς , το οποίο ακρωτηριάστηκε από το ύψος του μηρού.

Ο άτυχος άνδρας κατά τον τραυματισμό του και μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, έχασε πολύ αίμα, γεγονός που δυσχεραίνει την κατάσταση της υγείας του.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, ολοκληρώθηκε το χειρουργείο και ο ακρωτηριασμός του 45χρονου και αμέσως διασωληνώθηκε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο 45χρονος διέσχιζε το φαράγγι της Σαμαριάς όταν, εξαιτίας της έντονης σεισμικής δόνησης που καταγράφηκε το πρωί της Κυριακής ανατολικά της Σούγιας, αποκολλήθηκε βράχος ο οποίος τον τραυμάτισε σοβαρά, προκαλώντας τον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου